Slepice nechteji z kurniku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KaterinaD.

15.12.2019 13:49
KaterinaD.

XXX.XXX.168.159

Dobry den,
mam dotaz. Mame 3/4 roku 12 slepic. Rano nas div neporazi, kdyz je jdeme otevrit, ale dneska rano vubec, krome 2 nechtelo ven a trva to doted. Vcera jsme jim udelali pristresek na jejich dvorku, aby na ne nesnezilo, nebo neprselo. Vecer jich 5 spalo mimo kurnik, museli jsme je zahnat, jinak chodi do kurniku sami. Netusite, v cem vezi problem? Diky za odpovedi

15.12.2019 16:22
Zuzkaa

XXX.XXX.208.34

Ten kurník je pod novým přístřeškem? Napadlo mě, jestli přístřešek nestíní vchodu, nebo jestli se prostě nebojí něčeho nového, co tam dříve nebylo. Bude pár dní trvat, než si zvyknou. Slepice si musí všechno okoukat a zvyknout si na novou věc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.12.2019 17:11

Zkuste pred kurnik, az jim otevrete, pohodit nejakou jejich oblibenou pochutinu a uvidíte.

15.12.2019 17:59
Meelek

XXX.XXX.251.249

Může to být i velikostí vstupu do kurníku? S tím jsem měl starosti já. Některé prošli, ale nevrátili se, některé vůbec. Poznal jsem to podle kohouta, při prolézání skrz se plížil jak voják na cvičišti, určitě si odřel i pupek. Nakonec to dopadlo tak, že jsem pracně sbrusoval dia kotoucem otvor skrz cca 80cm širokou zed, zábava.

16.12.2019 15:46
paskov244

XXX.XXX.200.184

Radit v tomto případě vlastně ani nejde , když neuvedete jaký mate kurník a jak veliké mají v něm okno z podzimem se změnily světelné podmínky a možná mají v kurníku brzy tma a proto nejdou dovnitř ani ráno ven .
chovu zdar

19.12.2019 11:40

nechaj to na sliepky, keď budú chcieť tak vyjdú von samé

Přidejte reakci

Přidat smajlík