pilous
XXX.XXX.139.16
pilous zda jich je tam hodně již polovina obilí je znehodnocena a množí se dál ,já vyvezl 400kg pryč vše a vyčistit sudy atd. a nakupovat u jiného člověka .
Uživatel s deaktivovaným účtem

pilous
                                                                                                        napsal(a):

pilous zda jich je tam hodně již polovina obilí je znehodnocena a množí se dál  ,já vyvezl  400kg pryč vše a vyčistit sudy atd. a nakupovat u jiného člověka .

dobrý postup, plynovanie je v laických domácich podmienkach nebezpečné a väčšinou aj neúčinné.
Pilous
XXX.XXX.139.16
                                            Kde se to tam vzalo je otázka  kterou jsem si dal taky Kupovla jsem v okolí Křenovic  Jihomoravský kraj již nikdy .
  Ale záleží od koho kupujete a na Prodejci kde skladuje,  kdo vám krmivo prodal?    nyní řešte Desinfekci . Vyčistit sudy a nakoupit jinde !!!!! Jinak vám to naleze i do Rýže a všude to zaserou :-(