Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2020 22:06
hurvajs

XXX.XXX.168.72

Zdravím,
řeším otázku toho , zda-li vůbec držet křepelky přes zimu kdy nenesou (jsou v nevytápěné místnosti) přes zimu.Jestli s jarním oteplením budou pokračovat ve snážce jako předešlý rok či nikoli? Kolik let vůbec mohou být ve snážce? Někdo říká 2 jiný 4 roky-babo raď.
Nebo to prostě v říjnu vybít a na jaře sehnat nové?

9.1.2020 22:26
maxichov

XXX.XXX.146.1

hurvajs napsal(a):
Zdravím,
řeším otázku toho , zda-li vůbec držet křepelky přes zimu kdy nenesou (jsou v nevytápěné místnosti) přes zimu.Jestli s jarním oteplením budou pokračovat ve snážce jako předešlý rok či nikoli? Kolik let vůbec mohou být ve snážce? Někdo říká 2 jiný 4 roky-babo raď.

na jaře koupit nové

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2020 08:15

hurvajs napsal(a):
Zdravím,

Budou pokračovat od května, a v září zas přestanou.
I druhý rok nesou.

Jan.h

10.1.2020 08:58
Jan.h

XXX.XXX.99.249

Zdravím mám 2 roční slepice a přestali snášet vejce a nevím co s tím poradíte někdo? Předem děkuji

10.1.2020 09:54
ančovička1

XXX.XXX.35.36

Tady se řeší křepelky,zkuste prohlednout vlakno se slepicemi,je tam spousta otázek a odpovědí a napiste vic,jak a cim krmite a pod.

10.1.2020 18:06
hurvajs

XXX.XXX.168.72

A snaska bude zřejmě druhým rokem nižší, nebo ne. Ten první rok to z nich padalo, že jsem tomu ani nevěřil. Od 15 slepicek jsem přes léto sbíral 12_az 14 vajec denně.

10.1.2020 18:52
ančovička1

XXX.XXX.35.36

hurvajs napsal(a):
A snaska bude zřejmě druhým rokem nižší, nebo ne. Ten první rok to z nich padalo, že jsem tomu ani nevěřil. Od 15 slepicek jsem přes léto sbíral 12_az 14 vajec denně.

Slepice touto dobou odpocivaji,ja nemám hybridky,takže pri nejlepší péči některé 2 a 3 leté(letos),ještě přeperuji a věřím, ze za chvili nebudu vědět,co s vejci..slepicky pořádně krmte,smes pro nosnice,co se do nich vejde a brzy snášet začnou snáška by neměla být nižší..záleží také,jake plemeno slepic chováte..

10.1.2020 20:40
hurvajs

XXX.XXX.168.72

myslel jsem slepičky křepelek

10.1.2020 21:04
ančovička1

XXX.XXX.35.36

Tak to se povedlo😁😁..krepelky jsou nejlepší na tlačenku😂

12.1.2020 20:05
asitakhle

XXX.XXX.255.22

Pokud jich nemáte moc tak bych je nechal,také to tak dělám.Druhý rok nesou skoro stejně a koncem druhého roku zrušit. V zimě když nenesou žerou méně a tolik neprokrmíte co by jste dal na jaře za nové. Mám u nich krmítko pro kuřata na 1kg směsi a litrovou napáječku a doplňuju až nic nemají,kontroluji každý den když jdu okolo.

12.1.2020 20:10

asitakhle napsal(a):
Pokud jich nemáte moc tak bych je nechal,také to tak dělám.Druhý rok nesou skoro stejně a koncem druhého roku zrušit. V zimě když nenesou žerou méně a tolik neprokrmíte co by jste dal na jaře za nové. Mám u nich krmítko pro kuřata na 1kg směsi a litrovou napáječku a doplňuju až nic nemají,kontroluji každý den když jdu okolo.

V zimě se nejen křepelkám zkrmí hodně, nekrmíte sice kvůli snášce, ale takzvaně krmíte zimu. Neřekl bych, že v zimě žerou míň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík