Vajíčka pižmovky do líhně

Pižmovky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ddaanniieell

25.1.2020 15:26
Ddaanniieell

XXX.XXX.16.229

Dobrý den chci se zeptat když si budu dávat do líhně vajíčka pižmovky protože mi od nich z důvodu zimi utekla měl bych je umít pod vodou nebo je nemít a nechat je špinavý nebo je jen otřít Suchým hadrem Někdo říká že když je omeju nebo i otřu vlhkým hadrem tak se snižuje šance na vylihnuti.
Potřebuji radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2020 15:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ddaanniieell napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat když si budu dávat do líhně vajíčka pižmovky protože mi od nich z důvodu zimi utekla měl bych je umít pod vodou nebo je nemít a nechat je špinavý nebo je jen otřít Suchým hadrem Někdo říká že když je omeju nebo i otřu vlhkým hadrem tak se snižuje šance na vylihnuti.
Potřebuji radu

Kačení vejce se mohou těsně před vložením do líhně namáčet a mýt vodou, kačena taky na vejce sedá mokrá a neuškodí jim to.

25.1.2020 16:26
pastevecovci

XXX.XXX.8.37

http://www.lihne.cz/cs/39-clanky.html/myt-ci-nemyt-1

p.s. Je nutné zakládat další a další témata?

25.1.2020 16:41
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Vajíčka pizmovky, ze kterých vam utekla kačka pred týdnem,budou tak akorát do knedli..v noci mrzne,nic z nich nebude..
Kvůli tomu nemusite zakládat nové vlakno..jak psano výše..

Ddaanniieell

25.1.2020 17:17
Ddaanniieell

XXX.XXX.16.229

ančovička1 napsal(a):
Vajíčka pizmovky, ze kterých vam utekla kačka pred týdnem,budou tak akorát do knedli..v noci mrzne,nic z nich nebude..
Kvůli tomu nemusite zakládat nové vlakno..jak psano výše..

Neutekla mi z nich před týdnem a ani na nich neseděla jen se o ně už nezajímá vazena pani chytrá ančovičko...

Přidejte reakci

Přidat smajlík