Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2020 11:49
jindřich

XXX.XXX.130.3

Dobrý den, budu bílit vápnem kurník, mám do vápna přidat křemelinu, jestli máte někdo zkušenosti, kolik asi mám dát. Děkuji za odpověď

31.1.2020 16:41
maxichov

XXX.XXX.146.1

jindřich napsal(a):
Dobrý den, budu bílit vápnem kurník, mám do vápna přidat křemelinu, jestli máte někdo zkušenosti, kolik asi mám dát. Děkuji za odpověď

A MÁTE PRÁŠKOVÉ NEBO HAŠENÉ VÁPNO

31.1.2020 19:54
jindřich

XXX.XXX.130.3

Hašené,používám na bílení dlouho,vlastně nic jinýho

2.2.2020 13:35
Marco07

XXX.XXX.28.107

Zdravím, zkoušel jste někdo zmíněné vápno stříkat takovou tou malířskou stříkačkou? Kupříkladu byla vidět ve slavné scéně v seriálu Chalupáři.
Vykloubil jsem si zápěstí a tak mi štětka dělá problém. Jestli by to byla třeba i dostatečná vrstva atd. Předem díky za reakce.

2.2.2020 13:39
maxichov

XXX.XXX.146.1

Marco07 napsal(a):
Zdravím, zkoušel jste někdo zmíněné vápno stříkat takovou tou malířskou stříkačkou? Kupříkladu byla vidět ve slavné scéně v seriálu Chalupáři.
Vykloubil jsem si zápěstí a tak mi štětka dělá problém. Jestli by to byla třeba i dostatečná vrstva atd. Předem díky za reakce.

DÁSE,ALE CHCE TO DŮKLADNĚ PŘECEDIT RADĚJI 2X

2.2.2020 15:28
horal

XXX.XXX.13.30

Já to dělám v létě minimálně jednou za měsíc. Používám práškové vápno tzv. čerťák a přidávám do něj chloramin. Rozředím vodou do které dávám ještě penetraci anebo fermež, aby se tak neotíralo. Cedím to přes jemnější sítko co je na polévku. Občas se tryska zanese, ale jenom ji profouknu a jedu dál. Devět kurníků bych dělal štětkou týden, takhle to mám za dvě hodinky i s přípravou a čištěním.

Přidejte reakci

Přidat smajlík