Koupání slepice

Hedvábničky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2020 19:34
petraodlesa

XXX.XXX.240.32

Zdravím všechny, přicházím s dotazem, jestli je možno koupat slepici. Moje hedvábničky jsou jak čuníci. 😣

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2020 19:42

Ja je koupal před výstavou běžně. Měl jsem bílé Plymutky. Ale nechte je někde v teple řadně oschnout. Ja je koupal v letě, to to nebyl problém. Použival jsem tehdy dětské mýdlo.

1.2.2020 07:45
petraodlesa

XXX.XXX.240.32

Děkuji 😉 na výstavu nejdeme, tak to nechám, až se oteplí. Bilá hedvábnička se ke mně dostala umolousaná, tak nevím. Když ji nevykoupu, vyčistí se časem sama?

1.2.2020 08:58

petraodlesa napsal(a):
Děkuji 😉 na výstavu nejdeme, tak to nechám, až se oteplí. Bilá hedvábnička se ke mně dostala umolousaná, tak nevím. Když ji nevykoupu, vyčistí se časem sama?

Pokud mají mǒnost se popelit, vyřeší se to samo. Také mám bílé hedvábky, které se teď různě ryjou v zahradě a jsou pak jako šmudly. Stačí jeden den se sluníčkem, vypopelí se a jsou jako sněhulky.

1.2.2020 09:12
petraodlesa

XXX.XXX.240.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud mají mǒnost se popelit, vyřeší se to samo. Také mám bílé hedvábky, které se teď různě ryjou v zahradě a jsou pak jako šmudly. Stačí jeden den se sluníčkem, vypopelí se a jsou jako sněhulky.

Tak to je super 🤩

1.2.2020 11:49

Jo jo vyčístí se sama. Já myslel , že to potřebujete řešit akutně a ihned. Ale pokud ne platí co bylo napsáno výše.

5.2.2020 07:57
dita73

XXX.XXX.213.204

Hedvábničky se vyčistí samy,moje si hrabou ve zrytých záhonech a jejich chocholky jsou teď opravdu strašné. Před výstavou ale koupu, použivám šampon na bílé pudly. Nechávám oschnout v obýváku v koši, pokud už je na podzim zima. V nouzi i fénuju na nižší teplotu, zdá se, že jim to nijak nevadí.

5.2.2020 08:04
petraodlesa

XXX.XXX.240.32

Děkuji 🌺

Přidejte reakci

Přidat smajlík