Zvažuji nákup jedné z těchto líní RCom 50 PRO nebo Cosmo MINI LCD 70 Automat.
Má tu někdo vlastní zkušenosti s těmito líhněmi? Potřebuji automat s dostatečnou zásobou vody, odvětráváním, na cca 50 slepičích vajec a hlavně spolehlivým chodem
Po dvou letech mi odešla čínská CLEO5 s ručním otáčením (na rozdíl od zde vesměs pozitivních komentářů jsem s ní nebyl vůbec spokojený) a už nechci další čínu, kterých jsou české e-shopy plné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

je sranda keď niekto odmieta lacnú čínu, ale predražená litva a korea môže byť. pri tom komponenty na výrobu sú 100% čína
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
je sranda keď niekto odmieta lacnú čínu, ale predražená litva a korea môže byť. pri tom komponenty na výrobu sú 100% čína
Nó, ono ze stejné moky a jiných ingrediencí vznikají různé zákusky a různé chuti. A to je o kuchaři. Tedy o tom, kdo mouku s ingrediencemi správně použije. Stejné je to i se součástkami.....Takže neodsuzuji veškeré čínské výrobky, ale je třeba zjistit jejich funkčnost v paxi. A právě na základě své vlastní zkušenosti byl zadavatelův výrok...Ale každý má na trhu výběr a každý může preferovat něco jiného, kvalitu funkčnosti, jiný cenovou dostupnost atd.
jo012810
napsal(a):
Nó, ono ze stejné moky a jiných ingrediencí vznikají různé zákusky a různé chuti. A to je o kuchaři. Tedy o tom, kdo mouku s ingrediencemi správně použije. Stejné je to i se součástkami.....Takže neodsuzuji veškeré čínské výrobky, ale je třeba zjistit jejich funkčnost v paxi. A právě na základě své vlastní zkušenosti byl zadavatelův výrok...Ale každý má na trhu výběr a každý může preferovat něco jiného, kvalitu funkčnosti, jiný cenovou dostupnost atd.
Přesně tak. Mohl bych si samozřejmě tu CLEO5 opravit koupí stejných dílů na Aliexpresu za cca 160,-Kč. Ale ta líheň mi nestojí ani za to. Jde o to že lze postavit líhně z těchto levných dílů, ale zároveň lze najít na stejných stránkách několikanásobně kvalitnější a samozřejmě i dražší díly. Pokud pak nějaký výrobce z těchto kvalitnějších dílů sestaví dražší, ale kvalitní líheň potom s tím nemám problém.
Ale tady mi jde prosím hlavně o praktickou zkušenost s výše uvedenými líhněmi, případně navrhnutím jiné líhně stejných parametrů. Chci aby mi nějakou dobu bezproblémově sloužila.