Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2020 20:11
tomik

XXX.XXX.104.254

Včera sem koupil tyto slepice od pojízdné prodejny. Chtěl sem plemeno leghorn, ale nejsem si jistý jestli mi prodali ty správné. Vajíčka by měla být bílá a jsou béžová. Děkuji za odpověď

4.2.2020 20:44
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Myslim,že drubezarny prodávají hybridy leghorn,ne cistokrevne plemeno..
..tedy křížence..

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2020 20:44

tomik napsal(a):
Včera sem koupil tyto slepice od pojízdné prodejny. Chtěl sem plemeno leghorn, ale nejsem si jistý jestli mi prodali ty správné. Vajíčka by měla být bílá a jsou béžová. Děkuji za odpověď

Toto jsou nějací hybridi, řekněme na bázi bílé plymutky nebo rodajlendky. Vidělo to leghornku možná z rychlíku.
Po leghornkách se nedívejte v drůbežárně, ale na výstavě. Co to vůbec bylo za drůbežárnu? Kavapo, slepičář?

4.2.2020 20:53
tomik

XXX.XXX.104.254

Drubežárna Prace. Ok děkuji za odpověď zítra tam zavolám

4.2.2020 20:54

opravdový hybrid na bází leghorn snáší bílá vejce. ale tohle není takové zvíře. i tvarem těla, je to moc těžké.

5.2.2020 10:22
frikmon

XXX.XXX.173.229

Tak to je dobrej úlet všimněte si těch hřebenů alá růžicový nebo hráškový. A nějak se mi to nezdá při pohledu na ty slepice, ale první co naskočilo v mozku tak brojler nějaká linie nebo kříženec brojlera nebo nějaká chovná mateční linie brojlerů atd

5.2.2020 10:54

Tady se nedá hovořit o čistokrevném plemenu Leghornka bílá.Na obrázku je Dekalb White.Leghorná musí mít dlouhý trup a vějířově střechovitý ocas bohatě opeřený, níže nesený.Hřeben spíše jemnější větší a klopený.Je to docelá problém a chovatelé v domění, že koupili čistokrevné Leghornky to běžně vystavují na chovatelských akcích.Leghornka snáší bílá vejce.

5.2.2020 11:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tady se nedá hovořit o čistokrevném plemenu Leghornka bílá.Na obrázku je Dekalb White.Leghorná musí mít dlouhý trup a vějířově střechovitý ocas bohatě opeřený, níže nesený.Hřeben spíše jemnější větší a klopený.Je to docelá problém a chovatelé v domění, že koupili čistokrevné Leghornky to běžně vystavují na chovatelských akcích.Leghornka snáší bílá vejce.

Souhlas až na to, že Dekalb White to podle barvy vajec a typu slepic není. Dekalb je na bázi leghornek a nese bílá vejce.

5.2.2020 12:26
tomik

XXX.XXX.104.254

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Souhlas až na to, že Dekalb White to podle barvy vajec a typu slepic není. Dekalb je na bázi leghornek a nese bílá vejce.

Děkuji za reakci. Můžete sem vložit fotku Dekalb white dekuji

5.2.2020 12:32
.tumash1983.

XXX.XXX.243.176

tomik napsal(a):
Drubežárna Prace. Ok děkuji za odpověď zítra tam zavolám

To jsem zvědavý co Vám řeknou. Podle mě to není nic co mají v nabídce.

5.2.2020 12:36

tomik napsal(a):
Děkuji za reakci. Můžete sem vložit fotku Dekalb white dekuji

Vlastní fotku dekalba nemám, sám bych si hybridní mašinky nechtěl pořídit, mám hlavně vlašky.

https://www.google.com/search?q=dekalb+white&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiSrKu7qLrnAhXMZFAKHYveBB4Q_AUoAXoECAwQAw&biw=1680&bih=907#imgrc=xbwiRLPvPGVpcM&imgdii=k5gjqscNjJH6rM

https://www.google.com/search?q=dekalb+white&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiSrKu7qLrnAhXMZFAKHYveBB4Q_AUoAXoECAwQAw&biw=1680&bih=907#imgrc=xbwiRLPvPGVpcM&imgdii=03kLCi0R5j0SXM

Jsou to prostě průmyslové hybridní leghornky, jsou podobného typu jak leghorn, ale ošklivější.

5.2.2020 13:29

Správný typ Leghornky bílé.Dekalby jsou krátké v trupu vysoko nesené ocasy úzké. Je to úplně odlišný typ-pohled než čistokrevná Leghornka.Na výše uváděném příspěvků je odkaz na Goglu a tam uvidíte ty nepěkné Dekalb White.Čistokrevné Leghornky jsou prošlechtěné chovateli na typ at mají všechny znaky zhodné se standartem plemen drůbeže.

5.2.2020 17:51
tomik

XXX.XXX.104.254

.tumash1983. napsal(a):
To jsem zvědavý co Vám řeknou. Podle mě to není nic co mají v nabídce.

Tak sem tam volal a přej mě to vymění.,tak sem zvedav

5.2.2020 17:59
.tumash1983.

XXX.XXX.110.42

tomik napsal(a):
Tak sem tam volal a přej mě to vymění.,tak sem zvedav

A co Vám řekli, že Vám to tedy prodali?

5.2.2020 18:23
tomik

XXX.XXX.104.254

.tumash1983. napsal(a):
A co Vám řekli, že Vám to tedy prodali?