Leja

XXX.XXX.232.241
Dobrý den,
Je v ČR někdo , kdo chová Sasexky porcelanové ( velké) !!!!!🐓
Scháním kohouta! 🐓🐓🐓
Zatím Jsem se setkala pouze Se zakrslou formou v této barvě!
A stránky chovatelů sasexek nejsou zrovna aktualni!
Děkuji za jakékoliv info!
Leja

XXX.XXX.232.241
Dobrý den,
Jsem od Liberce.
Slepičky jsou z Velké Británie.
Mám ( po útoku dravce)pouze 3 takže nemohu poskytnout výměnou. Ale cenu respektuji.
Můžeme se případně dohodnout e-mailem.
Děkuji za vaši reakci.
Adam_609

XXX.XXX.218.235
Dobrý den, chci se zeptat rozhoduji se mezi Velsumkou zdrobnělou a Sasexkou co je podle vás lepší volba co se týče snášky. Předem děkuji za odpovědi
Adam_609
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat rozhoduji se mezi Velsumkou zdrobnělou a Sasexkou co je podle vás lepší volba co se týče snášky. Předem děkuji za odpovědi
To je dost rozdíl jestli zdrobnělou Velsumku nebo velkou Sasexku. Ale určitě zdrobnělá Velsumka je dobrá volba pokud máte málo místa-taky množství krmení je mnohem menší a vejce skoro jako u velkých slepic. Jenže bohužel dnes už nic neplatí co platilo dříve nebo co udával vzorník. Záleží na tom který konkrétní chov-na co je zaměřen a na co chovatel selektuje, jestli spíš užitek nebo naopak výstavní kusy. Pak konkrétně užitek může být diametrální. Proto ověřit jednotlivý chov a jednotlivého chovatele pokud možno vyhnout se německým zvířatům tam může být člověk velice nemile překvapen-vejec málo ve velikosti cvrnkacích kuliček i když zvířata naopak velice pěkná.
Adam_609

XXX.XXX.218.235
Děkuji za radu