Husy Tuluské

Husy tuluské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petrovice.

25.2.2020 08:14
Petrovice.

XXX.XXX.112.238

Musí mít husa ostříhaný zadek ,před pojímáním ? Karel.

25.2.2020 21:20
Meelek

XXX.XXX.97.194

Divím se, že to ještě nikoho nenapadlo u Aurakanek . Z majestátní pýchy dvorku se Vám stane ostuda. Zkuste první rok zkusit přirozeně bez ptakovin. Nebo až druhý nebo třetí u Tuluzek to je myslím jinak. A uvidíte. Nic ve zlým, ale nehrotil bych to pane. Hlídat si oplození vejce a udělat vše kolem včetně odebirani, skladování co nejpečlivěji.

Mám zkušenosti max s Pomoranskymi husami a tam se mi poslední rok chovu povedlo mít od dvou párů přes dvacet housat. Bohužel den před vylihnutim, už se klovaly ven, mi tehdá můj dvouletý kluk otočil termostatem na Biosce a já přišel z práce, měli tam kolem padesáti stupňů,vše mrtvé. Ty mojí jsem doma vynadal za nepozornost, nevsimavost a šel ke kamarádovi na slivovici. Další ranou mi bylo, když mi za par ádní potom chovnou husu skalpoval divočák. Ale to už je uuuplne mimo mísu .

10.9.2020 10:14
ančovička1

XXX.XXX.39.102

Starsi prispevek,ale stale aktualni..
Strihat husy je opravdu nesmysl😁..araukany nechovam,ale mam zkusenost s brahmankami,bila kolumbie, od dvou slepicek vsechna vajicka cista,neoplodnena..ostrihala jsem slepickam huste peri kolem kloaky a zazrak😀, temer vsechna vajicka byla oplodnena..pro jistotu jsem upravila I kohouta😁🐔🐔🐓

kaluga.

1.12.2020 11:18
kaluga.

XXX.XXX.112.238

Může se dát k páru Tuluských hus další nepříbuzná malá husa Tuluská ?.

Přidejte reakci

Přidat smajlík