Kachna pekingska VS kachna ruanska

Kachny pekingské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2020 16:09
Diste

XXX.XXX.22.149

Dobrý den. Vlastním kachny pekingske které chci rozmnožit. Protože jsem koupil větší líheň, než kolik mi produkují vajec Dokoupil jsem na doplnění lihne vejce kachny ruanske. Je normální že vejce kachny ruanske jsou velikosti cca slepičích a kachny pekingske o hodně větší? Zároveň je problém když je lihnu společně když mají stejnou inkubační dobu? Děkuji za reakce
Přeji všem krásný den.

14.3.2020 22:07
vevejka

XXX.XXX.35.156

Nasadová vajíčka kachen pekingských a kachen ruánských mají vážit stejně-nejméně 80g,Takže pokuď jste koupil vajíčka nižžší hmotnosti,tak nejsou násadová.Pokud mají stejnou inkubační dobu,tak můžete líhnout ve stejný čas.

14.3.2020 22:09
Diste

XXX.XXX.34.50

vevejka napsal(a):
Nasadová vajíčka kachen pekingských a kachen ruánských mají vážit stejně-nejméně 80g,Takže pokuď jste koupil vajíčka nižžší hmotnosti,tak nejsou násadová.Pokud mají stejnou inkubační dobu,tak můžete líhnout ve stejný čas.

Díky za odpověď. Inkubační dobu mají stejnou. Koupil jsem je k doplnění lihne a velikost je opravdu hodně rozdílná. Tak uvidím za 28 dní jak to dopadne

14.3.2020 22:14
vevejka

XXX.XXX.35.156

Pokud budou oplodněná,tak to dopadne dobře.Vylíhnou se kachňata,ale sám uvidíte,že budou menší a pomaleji budou růst.pak to možná doženou,ale ne všechny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík