Uživatel s deaktivovaným účtem

lupus4
napsal(a):
aby ti nepraskla žilka, bažant diamantový je OKRASNÝ pták ať si kdo chce tvrdí co chce
k otázce zadavatele NIC nemáš, tak nepruď
Ten kdo většinu lidí prudí a není na ně zrovna příjemný jste VY. Máte v mnoha věcech pravdu (třeba BARF u psů), ale ten způsob, kterým na lidi reagujete...
Tak, teď jsem si ulevil opět off topic příspěvkem, no mohl jsem se trochu krotit, můžete zareagovat jak chcete a i jestli mě to vrátíte jak bumerang nějakým chytrým citátem apod., tak na to znám jeden osvědčený způsob, mít to nadále někde.
lupus4
napsal(a):
dle vhodnosti
1) měla by má-li prostornou voliéru a dostatek KLIDU
2) pod kvočnou (kočinka, hedvábnička...)
3) líheň
dotaz patří do exotů
Souhlasím s prvními 3 body. Nejsem si jistý, možná to někdo doplní, že bažant patří mezi okrasné ptactvo. Podle systematizace patří do řádu hrabavých, kam patří i domácí drůbež (hrabavá), u které se uvádí, že její prapředek je kur bankivský a spekuluje se, že se křížil s dalšími divokými kury a tak vznikla forma domestikus. Podle mne, není prioritně důležiténení důležité, na kterém vlákně se člověk něco dozví a v tomto případě šlo o vyčerpávající odpověď.

robo.pavlis@gmail.com
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bažant diamantový si dokáže vysedět vajíčka nebo jestli je mám dát do líhně.
Dejte je pod kvočnu nebo do líhně. Bažantice se lehko splaší a máte po hnízdění.
napsal(a):
Dejte je pod kvočnu nebo do líhně. Bažantice se lehko splaší a máte po hnízdění.
to je přesně ta cesta, kterou se "mrší" druhy
u bažanta obecného to podobní "mičurini" v zeleném dovedli tam, kam ...
kdyby si vnímal čtený text, tak je tam jasně v
1) má-li prostornou voliéru a dostatek KLIDU

Co je vlastně drůbež?
Drůbež jsou hrabaví a vrubozubí.
Kam zařadit bažanty?
Bažant je na okrasu. Stejně jako sebritky nebo fénixky. Jsou to ptáci. A jsou to hrabaví.
Takže správně je označení okrasný pták i (okrasná) drůbež, tudíž má zadavatel právo se ptát tady, přesto bych se nedivil, kdyby zadavatel už sem nepáchl kvůli tomu, co se tu řeší.

lupus4
napsal(a):
to je přesně ta cesta, kterou se "mrší" druhy
u bažanta obecného to podobní "mičurini" v zeleném dovedli tam, kam ...
kdyby si vnímal čtený text, tak je tam jasně v
1) má-li prostornou voliéru a dostatek KLIDU
Vím, kam to myslivci dovedli, teda jak se to říká.
Byl jsem se podívat v chovu bažantů pro myslivce a kupodivu tam asi pět slepic sedělo na těch pár vejcích, co jim nikdo nesebral a přes vyrušení se tam tlačily za chvíli zpět. Kdyby ten prostor a klid měly tak sedí daleko víc kousků.
Ostatně u těch to nevadí, jsou to stejně jen chovaní kříženci, stejně jako velká část těch ´´diamanťáků´´

lupus4
napsal(a):
přesto bych se nedivil, kdyby zadavatel už sem nepáchl kvůli tomu, co se tu řeší.
no kraviny si tady s přezdívkou začal řešit ty, na "exotech" se mohl dočkat odpovědí od dobrých a zkušených chovatelů - např. tragopana, pochopil ?
Už na další reakce kašlu, už Vás mám někde, nebudem se dohadovat-
přezdívka
napsal(a):
lupus4 - vy taky rozumíte všemu......... A jakmile má náhodou někdo jiný pohled na věc, tak asi vidíte rudě. Pozor na prasklou žilku dávejte vy. Pokud by vás neudolala, mohl by vás udolat potom v LDNce ten vir, co tu teď řádí.
no na tohle není třeba žádný komentář...
že nic nepochopila se ani nedivím

lupus4
napsal(a):
no na tohle není třeba žádný komentář...
že nic nepochopila se ani nedivím
Lupusi, ty trpis. Trpis ekologickou depkou. Je nelecitelna u chronicky uzkostlivych jedincu. Pomaha frote rucnik, indulona a rict mamince at ti necha veceri prede dverma. Dej vedet jaks dopad.