Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2020 19:08
Adam456

XXX.XXX.30.33

Zdravim Vás, Vedeli by ste mi prosim vas poslat niekto manual k tejto liahni ?
Dostal som sa k nej ale nemam manual . Vopred dakujem

https://lacneliahne.sk/liahen-wq-56

26.3.2020 19:35
jo012810

XXX.XXX.101.35

Požadujte od dodavatele líhně. Pokud nebude ochotný, můžete zkusit v ČR: https://lihne-inkubatory.cz/lihen-wq-56

29.3.2020 21:40
Adam456

XXX.XXX.30.33

Ďakujem manuál som už našiel, ale nikde som sa nedocital k tej liahni ako a kedy vetrať a ci vôbec.
Na každej strane su približne 4-5mm otvory na každej strane
V dolnej časti sú dva také isté malé otvory na dolievanie vody.

29.3.2020 23:09
asitakhle

XXX.XXX.255.22

Adam456 napsal(a):
Ďakujem manuál som už našiel, ale nikde som sa nedocital k tej liahni ako a kedy vetrať a ci vôbec.
Na každej strane su približne 4-5mm otvory na každej strane
V dolnej časti sú dva také isté malé otvory na dolievanie vody.

Určitě těch dotazů k tomuto typu líhně budete mít více .Dříve jsem si líhně stavěl sám.
Bývá v nich mnoho věcí jinak než by mělo být.Kdysi jsem tu popisoval ,jak jsem kolegovi tuto /nebo podobnou/líheň upravoval aby správně líhla.Vyhledejte tedy starší diskuse. Jde o kalibraci teploty a vlhkosti,výměnu ventilátoru /hlučný za lepší a s pomalejším prouděním/,umístění čidel teploty a vlhkosti ,a úpravu větracích otvorů.
Neříkám ,že nevylíhnete nic ,ale všechno co jsem napsal chce vyladit. A také ji mít v polystirenu pro stálou teplotu.

30.3.2020 07:20
Adam456

XXX.XXX.30.33

Ďakujem veľmi pekne, kalibráciu som už urobil a sedela presne, robil som ju s ďalšími dvoma nazavislimi teplomermi aj vlhkomermi. Môžem ju nechať v polystyréne v ktorom sa dodáva? Aj keď v manuáli je písané že v žiadnom prípade v ňom nepustat do prevádzky

31.3.2020 17:37
Adam456

XXX.XXX.177.71

Nechal som ju v tom obalenoovidonom pre lepšiu izoláciu teplotu som nakalibroval vlhkosť tiež, keďže je v tom polystyréne vodu musím dokievat pravidelným otváraním každé dva tri dni,
Vetranie stačí tiež každé dva tri dni zo začiatku, od 10 dňa denne aspoň 10 minút.
Ako som čítal recenzie nieje to nič moc liahen ale keď už ju mám skúsim to s nou predsa len.

1.4.2020 21:19
asitakhle

XXX.XXX.255.22

Jo jen nezapomínat na jednu věc: koukněte kde jsou čidla na teplotu a vlhkost.
Stanovená teplota musí být uprostřed vejce a ne u stropu a nesmí na čidlo foukat ventilátor .

Přidejte reakci

Přidat smajlík