Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2020 07:48
LípaSY

XXX.XXX.32.202

Dobrý den.
Procházím internet a dodavatele kuřic. Po přečtení otřesných zkušeností jiných kupujících se výběr zúžil na nulu. Jsme ze Svitavska. Poradíte mi někdo, kde bych pořídil slepičky (cca 10ks). Slepičáře - Kavapo jsem vyloučil. Ještě k nám vozí od Brna Prace. Už si i říkám, že bych si zajel sám, pokud bude vidina koupě hezkých a zdravých nosnic..

Děkuji Lípa

28.3.2020 10:50
servis62

XXX.XXX.51.230

Zdravím, posílám odkaz na studénka drůbež. Co vím prodávají na burze Hodonín, Přerov, Kroměříž. Kupoval jsem už od nich 3x a vždy byly kuřice pěkné, zdravé a bez stresu. Většina překupníků vozí drůbež z Polska, kde je menší nárok na Veterinu. Tady ti by měli odchovovávat sami kuřice v ČR.
Přeji hodně zdaru.

https://www.studenkadrubez.cz/

28.3.2020 16:50
chovatelkarel

XXX.XXX.178.134

LípaSY napsal(a):
Dobrý den.
Procházím internet a dodavatele kuřic. Po přečtení otřesných zkušeností jiných kupujících se výběr zúžil na nulu. Jsme ze Svitavska. Poradíte mi někdo, kde bych pořídil slepičky (cca 10ks). Slepičáře - Kavapo jsem vyloučil. Ještě k nám vozí od Brna Prace. Už si i říkám, že bych si zajel sám, pokud bude vidina koupě hezkých a zdravých nosnic..

Děkuji Lípa

Dobrý den .
Jsem také ze Svitavska .Choval jsem čistokrevné araukany. Araukana je podprůměrná nosnice s vysokou kvokavostí a tak na konzumní vejce jsem musel mít nosné hybridy .Nejčastěji jsem bral isa brown red z drubežárny Prace .Z drůbežárny ze Studenky jsem bral zeleno vaječný hybrid green shell. Letos jsem bral dominanty green shell z líhně Studenec odchovna Častotice. Již snášejí Tato odchovna nerozváží, obě předtím zmíněné ano..Cena příznivá ,odpovídající stáří.Zatím mohu doporučit.
Pokud necháte email napíši Vám.
Karel

28.3.2020 19:31
LípaSY

XXX.XXX.57.168

chovatelkarel napsal(a):
Dobrý den .
Jsem také ze Svitavska .Choval jsem čistokrevné araukany. Araukana je podprůměrná nosnice s vysokou kvokavostí a tak na konzumní vejce jsem musel mít nosné hybridy .Nejčastěji jsem bral isa brown red z drubežárny Prace .Z drůbežárny ze Studenky jsem bral zeleno vaječný hybrid green shell. Letos jsem bral dominanty green shell z líhně Studenec odchovna Častotice. Již snášejí Tato odchovna nerozváží, obě předtím zmíněné ano..Cena příznivá ,odpovídající stáří.Zatím mohu doporučit.
Pokud necháte email napíši Vám.
Karel

Dobrý den
Děkuji za reakci, už jsem si myslel, že jsem zadal neviditelný dotaz. :-)
Chci určitě hybridky na vajíčka. Nejde mi o chovatelské úspěchy. O co.mi jde, tak koupit slušný slepičky a to dle recenzí rozvážejících firem, zdá se býti nemožné.
Ty co vozí z drůbežárny Prace jsem oslovil a prý příští týden jedou k nám. Chtěl jsem si i někam zaject, ale to bylo vše 50km a více. Ty Častotice jsou také vcelku z ruky. Ale děkuji za tipy.
Ten zeleno vaječný hybrid je na co? Směsi si přímo vezmu z té Prace, tuším prodávají. Teprve začínám, takže nemám přehled.. Rady zkušeného se hodí
(lipasy+seznam+cz) zavináč a tečka místo plusek..

Andrejka82

30.3.2020 13:34
Andrejka82

XXX.XXX.233.245

Dobrý den, nevíte kde sehnat tuhle nebo jí hodně podobnou kachničku https://katalog.attackpromotion.cz/squeaky-duck-seaman ? Bohužel si dcera všimla právě této a zasekla se na ní. No chtěla bych ji ji pořídit, ale nikde jsem se nesetkala právě s takovou, která by měla námořnický obleček.. na internetu jsem nenašla, nevíte o nějakém kamenném obchodě, kde podobné věci prodávají? I když s největši pravděpodobností bude teď vše zavřené, tak abych měla aspoň nějaké tipy, kde potom hledat. Mockrát děkuju :)

31.3.2020 14:35
jindřich

XXX.XXX.130.3

http://drubezcervenyhradek.cz/, mám od nich,jsem nadmíru spokojen,zatím,nejlepší,ci jsem kdy měl

31.3.2020 15:47
LípaSY

XXX.XXX.35.5

jindřich napsal(a):
http://drubezcervenyhradek.cz/, mám od nich,jsem nadmíru spokojen,zatím,nejlepší,ci jsem kdy měl

Děkuji. Jejich nabídky jsem na internetu našel. Bohužel Svitavy nejezdí.

31.3.2020 16:07
jindřich

XXX.XXX.130.3

Já si s nima dal sraz na místě kam jezdí a dojel jsem si tam,asi 50km

31.3.2020 18:23
LípaSY

XXX.XXX.35.5

jindřich napsal(a):
Já si s nima dal sraz na místě kam jezdí a dojel jsem si tam,asi 50km

To jedině.. Díky za tip.
Vezmu z Prace u Brna a uvidíme..

31.3.2020 19:20
jindřich

XXX.XXX.130.3

Tak ať se daří,brával jsem ty vynešené chudinky z drůbežáren,ale tohle je jiná.Mam z nich radost

31.3.2020 19:49
LípaSY

XXX.XXX.35.5

jindřich napsal(a):
Tak ať se daří,brával jsem ty vynešené chudinky z drůbežáren,ale tohle je jiná.Mam z nich radost

Děkuji. Uvidím, třeba budu mít štěstí. Děkuji za reakci a buďte zdráv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík