Akina33

XXX.XXX.178.51
Dobrý den, mám doma 12 zhruba 5-denních kuřátek a všimli jsme si, že 2 z nich jsou výrazně menší (ostatní jsou skoro až dvojnásobný) a moc se nemají k jídlu. Nepozorujeme je teda 24/7, ale pokaždé když se na ně koukáme, tak ostatní jí, jsou takový pohyblivý a tyto dvě kolem toho jen chodí a nic. Nepomáhá ani když jim dám zobáček do jídla. To jedno z těch dvou je ještě takový "nemotorný" nebo jak to nazvat, občas se tak jako kolíbá a vypadá že spadne, ale nespadne. Nemáte nějakou radu jak pomoci? Krmíme jenom směsí pro kuřátka K1 a několikrát denně měníme vodu. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

vezměte ty kuřata a větší ostré nůžky a ustříhněte jim hlavu.
ať se netrápí. nedá se s tím nic dělat.
pravděpodobně zánět pupku nebo prostě nějaký jiný zásadní problém. uhynou, když neuděláte nic.
Akina33
napsal(a):
Dobrý den, mám doma 12 zhruba 5-denních kuřátek a všimli jsme si, že 2 z nich jsou výrazně menší (ostatní jsou skoro až dvojnásobný) a moc se nemají k jídlu. Nepozorujeme je teda 24/7, ale pokaždé když se na ně koukáme, tak ostatní jí, jsou takový pohyblivý a tyto dvě kolem toho jen chodí a nic. Nepomáhá ani když jim dám zobáček do jídla. To jedno z těch dvou je ještě takový "nemotorný" nebo jak to nazvat, občas se tak jako kolíbá a vypadá že spadne, ale nespadne. Nemáte nějakou radu jak pomoci? Krmíme jenom směsí pro kuřátka K1 a několikrát denně měníme vodu. Děkuji.
Jak kuřeti nechutná, je s ním ámen. Jen vřeští a pak už ani to. Utraťte to, jak se píše výše, prostě je třeba jednotit jako řípu. Zbyde to zdravé a vitální.
napsal(a):
vezměte ty kuřata a větší ostré nůžky a ustříhněte jim hlavu.
ať se netrápí. nedá se s tím nic dělat.
pravděpodobně zánět pupku nebo prostě nějaký jiný zásadní problém. uhynou, když neuděláte nic.
Ježíš ,proč hned takovej masakr nůžkama. Stačí s ním trošku klepnout a má to za sebou, takovej nedomrdla a nebo utopit.

Zuzkaa
napsal(a):
To myslíte vážně ??? Pod slovem sadismus si představuji něco úplně jiného ???
víte, utopení je přímo jmenováno v ZÁKONĚ NA OCHRANU ZVÍŘAT PROTI TÝRÁNÍ jako zakázaná forma usmrcení zvířete, jako příklad týrání.

ančovička1
napsal(a):
Ježíši,utopit!!!.,???..takovy sadismus!!!
Souhlas taky si myslím , že utopit cokoliv je sadismus!!! Pokud utratit tak rychle a maximalně bezbolestně.
Všechno jsou humánní způsoby usmrcení, když je to rychlé. Pokud se u mne vyskytne něco co nemá cenu zachraňovat (samozřejmě myšleno domácí zvířata které chovám) řeším to hozením prudkou ránou o tvrdou podlahu. Vždyť mnoho lidí používá slogan ,,šlehni s tím" a ani si třeba neuvědomují co to vlastně znamená.

horal
napsal(a):
Všechno jsou humánní způsoby usmrcení, když je to rychlé. Pokud se u mne vyskytne něco co nemá cenu zachraňovat (samozřejmě myšleno domácí zvířata které chovám) řeším to hozením prudkou ránou o tvrdou podlahu. Vždyť mnoho lidí používá slogan ,,šlehni s tím" a ani si třeba neuvědomují co to vlastně znamená.
ale jo, já kuřata i třeba morčata taky utrácím švihnutím o beton.
ale pro outlocitné jsou ty nůžky takový trochu lepší

11g proti chodníku, pri 10g a menej, ho chytí kocúr než dopadne

napsal(a):
Souhlas taky si myslím , že utopit cokoliv je sadismus!!! Pokud utratit tak rychle a maximalně bezbolestně.
Já také utopení nepovažuji za humánní způsob utracení.