Uživatel s deaktivovaným účtem

pečis
napsal(a):
dík za info,,zarazila mě velikost někde pruměr 5mil,,délka až 1 cm
Od jakeho výrobce to máte?

pečis
napsal(a):
ENERGYS,,poultry feed možná horší várka budu drtit
Tak to mě udivuje. Ano možná horší várka. Ale asi bych o tom informoval výrobce.

Br1 je směs pro brojlery, pro zdrobnelou a zakrslou drůbež není moc vhodná. Jednak kvůli obsahu živin a právě také pro velikost pelet.
Pro zdrobnělky i normál super,ale ta cena,nic lepšího jsem zatim nepoznal https://www.mifuma.cz/chovatel/eshop/8-1-MIFUMA-Drubez/0/5/340-MIFUMA-Kukenstarter-Premium-25kg

ančovička1
napsal(a):
Br1 Energys jsme kupovali pro brojlery,ale byly to maličké drcene granulky,stejné velikosti,jako K1..je možné,že spletli várku do pytlů nebo jste omylem koupil Br2...velké granule jsou od Br2..jinak ale také krmim kuřata nosnic K1 Energys.
Ano mam stejnou zkušenost a proto mě to udivilo. Byl jsem se teď podivat na Br1 co mi přišla minulý týden a schvalně jsem jí rozdělal. A velikost granulek je stejná jako u K1. Teda pro přesnost je to Brojler mini forte a Kuře mini...

začátek
napsal(a):
Pro zdrobnělky i normál super,ale ta cena,nic lepšího jsem zatim nepoznal https://www.mifuma.cz/chovatel/eshop/8-1-MIFUMA-Drubez/0/5/340-MIFUMA-Kukenstarter-Premium-25kg
Ano o téhle směsi básni kolega holubář. Ten nic jineho nekrmí, ale ta cena je fakt extra Ale prý to za to stoji..nevím ještě jsem neměl..
napsal(a):
Ano o téhle směsi básni kolega holubář. Ten nic jineho nekrmí, ale ta cena je fakt extra Ale prý to za to stoji..nevím ještě jsem neměl..
Krásné ráno všem chovatelům😀..
Tak o teto směsi MIFUMA slyším poprvé,určitě stoji zato ji vyzkoušet..letos už to asi nebude, ale kdo ví?😀
Jen aby mi z milflerek nevyrostly brahmanky😁
Jinak mame vánoce..všude bilo,napadl snih..doufam,že nevydrží dlouho..

ančovička1
napsal(a):
Krásné ráno všem chovatelům😀..
Tak o teto směsi MIFUMA slyším poprvé,určitě stoji zato ji vyzkoušet..letos už to asi nebude, ale kdo ví?😀
Jen aby mi z milflerek nevyrostly brahmanky😁
Jinak mame vánoce..všude bilo,napadl snih..doufam,že nevydrží dlouho..
Dobré ráno, ano i u nás je opět bílo. A vic než včera. Tak 5-6 cm. A - 5 C. Pes v tom sněhu řádí, slepicím to zebe do nožiček, kachnám to je fuk ale kozy na mě vražedně koukají kam jsem jim to zase schoval tu trávu ještě, že mi dneska přijdou ty tyče k ohradniku,že?