Dobrý den,
chtěla bych si pořídit asi 4 krůty na výkrm. Chtěla bych asi krůtu bronzovou ne ty brojlerové krůty. (Nebo třeba i jiné plemeno) Máme pozemek s ovcemi, krůty by tam měly svůj příbytek a také část pozemku ohraničenou, kam by se daly případně zavřít, jinak by měly volnou pastvu na pozemku.
Přečetla jsem na netu různé články a chtěla bych si tedy pořídit alespoň 8 týdenní krůťata. Dají se vůbec sehnat? Zatím vidím jen inzeráty na velmi mladá krůťata, například dvoutýdenní a nemám možnost je odchovávat s nějakou žárovkou nebo topením. (Vím, že je ještě brzy, ale myslela jsem, že se budou dát krůty třeba již někde zamluvit.)
Poradíte prosím? Budu ráda i za jakékoliv jiné postřehy.
Nasehusa

XXX.XXX.30.253
Dobry den, kupovala jsem od pana z Jevicka, mel tehdy inzerat na bazosu..zkuste mrknout. Jmeno si jiz nepamatuji....
Honza2020

XXX.XXX.6.245
Krutý bronzové široko prse maso je krásně měkké ne tuhé jako od Big 6!!!!!! seženete v každém lepším drubezaku. Cca 25 kg na 1 kus žrádla krmíme pšenice kukuřice plus sójový šrot do 16 týdne. Váha v kuchyňské úpravě 8-9 kilo krocan 12-14. 22-24 týden.Od 11 týdne je dám na pole a spí pod hvězdami někdy kapkami deště:) Rohlíky a další věci plné Eček a solí drůbeží nedávám!!!! Kupují na Doubravě Karvinsko.