Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý deň,
Aké skúsenosti máte s tímto plemenom? A aké znášajú vajíčka?
Ak by sem niekto mohol dať fotku sliepky a vajíčok budem veľmi rád.

A o čo sa jedna?

Ďakujem.
sadovsky
napsal(a):
Nabídka kuřic Dark shell David Dráb - Chomutov - 728165166.Stačí projet internet
Dobrý večer .
Ono je pohodlnější zadat dotaz a počkat než hledat. Třeba David Dráb má placený inzerát s nabídkou přímo zde v inzerci .Dalším inzerátem s prodejem zde bývá drůbežárna Slatina .Obě tyto firma mají své prodejce uvedené na svých webovkách . Dalším prodejcem je líheň a odchovna Studenec - Častotice.
Eevulenka
napsal(a):
Ono se nedotazovalo, ale povzdechlo. Hledala jsem, ale asi špatně. Ono si zajet téměř 400 km pro jednu slepici taky není k zahození, ale asi to nechám na jindy 😁
Nevím sice kde bydlíte ale dvě z těch odchoven mají své prodejce a ti jezdí a objednanou drůbež rozvážejí .Pan Dráb -Červený Hrádek jezdí Čechy a Slatina u Studénky jezdí Moravu a Východní Čechy. Studenec -Častotice nerozváží.
Eevulenka
napsal(a):
Vím že to vypadá jako výmluva, ale opravdu do Hodonína moc drůbežáren nejezdí. Mimo Drůbežárny Prace....a tam se mi moc nakupovat nechce.
Dobrý den.
U drůbežárny Prace běžně kupuji isa brown a jsem zatím spokojený .Dominant green shell kupuji buď drůbežárna Slatina nebo Studenec. Tito mají i své prodejce .Nejblíže k Vašemu bydlišti jsou prodejci
JAROSLAV A FRANTIŠEK GAJDUŠKOVÉ, ODCHOV A PRODEJ KUŘAT
Prakšice 177, 687 56 Prakšice
mobil:+420 603 324 960
Zkuste je kontaktovat. Jistě Vám drůbež přivezou až domů .
chovatelkarel
napsal(a):
Dobrý den.
U drůbežárny Prace běžně kupuji isa brown a jsem zatím spokojený .Dominant green shell kupuji buď drůbežárna Slatina nebo Studenec. Tito mají i své prodejce .Nejblíže k Vašemu bydlišti jsou prodejci
JAROSLAV A FRANTIŠEK GAJDUŠKOVÉ, ODCHOV A PRODEJ KUŘAT
Prakšice 177, 687 56 Prakšice
mobil:+420 603 324 960
Zkuste je kontaktovat. Jistě Vám drůbež přivezou až domů .
Děkuji za krásné informace