Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kvočna

20.4.2020 21:33
Kvočna

XXX.XXX.144.38

Potřebuji pomoci

Jak mám správně poslat násadová vejce?
Mám tam dát polistirén?
Jak je zabalit ?
Jaké s tím máte zkušenosti ?

Prosím odpovídejte

20.4.2020 22:03
keckas

XXX.XXX.217.175

Poštou mi posílali vejce různí chovatelé. Nejlepší bylo v obalu od vajec vyloženém papírovými utěrkami, obal zalepený a vložený do krabice plné sena. Bublinková fólie je hned v závěsu, ale balit každé vejce do fólie a prelepit ho je opruz a vybalování taky.

21.4.2020 05:53
jo012810

XXX.XXX.101.35

Téměř nerozbitné zabalení je následující. Každé vajíčko zabalit do měkkého hadříku, uložit do lísky (prodávají se v nich vajíčka po 10 kusech) Každé vajíčko musí "těsnit ve své místě. Pak lísku zalepit izolepou. Takto utěsněná vajíčka v lískách, obalit bublinkovou fólií a naskládat do vetší krabice, kde např seno utěsní všechny mezery a krabice je téměř nerozbitná.

21.4.2020 06:46
ančovička1

XXX.XXX.22.78

jo012810 napsal(a):
Téměř nerozbitné zabalení je následující. Každé vajíčko zabalit do měkkého hadříku, uložit do lísky (prodávají se v nich vajíčka po 10 kusech) Každé vajíčko musí "těsnit ve své místě. Pak lísku zalepit izolepou. Takto utěsněná vajíčka v lískách, obalit bublinkovou fólií a naskládat do vetší krabice, kde např seno utěsní všechny mezery a krabice je téměř nerozbitná.

..přesně tak to dělám také😀..jen s tim rozdilem,že každé vajíčko balim do ubrousku,pěkně napevno,aby v hnizdecku bylo napevno..měkký hadřik taky dobrý nápad..a krásný den🌸

Kvočna

21.4.2020 12:14
Kvočna

XXX.XXX.144.38

Děkuji za zkušenosti 😇

Krásný den 🌺

Přidejte reakci

Přidat smajlík