Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
jako klidně.
https://www.google.com/search?q=chicken+harness&oq=chicken+harness&aqs=chrome..69i57j0l7.2388j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ale jinak je to blbost Měl byste mít minim. dvě a doma stejně všechno poserou, protože dle mého skromného názoru není možné ptáka naučit (třeba jako psa nebo kočku), aby se vykálel pouze na jednom místě.

napsal(a):
Ale jinak je to blbost Měl byste mít minim. dvě a doma stejně všechno poserou, protože dle mého skromného názoru není možné ptáka naučit (třeba jako psa nebo kočku), aby se vykálel pouze na jednom místě.

Ľudom už hrabe nadobro
Hadovi boty kde kúpim?

Mám velkou hedvábničku Čmeldu a ta byla od kuřete ochočovaná a izolovaná od drůbeže. I jako dospělá byla pořád poměrně krotká a jiné slepice spíše strpěla, ale nakonec jsem se na ni vykašlal a dal ji mezi drůbež kvůli času. Ztratila půlku krotkosti, ale pořád je to hedvábnička a z ruky tedy žere. Zanedlouho se jí k jejím 5. narozeninám vylíhnou kačenky, na nichž sedí.
Ale na postroji nebyla fakt nikdy
Klidně si malý kuře kupte a vymazlujte. Nějakou mini zakrslou slepici (nejlíp tu hedvábku) můžete mít i v bytě, když tam někdy lidi mají v bytové voliéře i velkýho aru, tak proč ne malou slípku.
Akorát počítejte s tím, že z toho může vylézt kohout.
Nesmíte zapomenout na to, že kur kdáká (resp. kokrhá), kálí všude a tedy ani nevoní, lítá z něho peří a roztoči a že potřebuje hrabat a popelit se (chodit ven) atd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.113
Tady není nic k smíchu. Je dost lidí kteří se zabývají chovem různých zvířat i třeba slepic, nebo jiné drůbeže pro filmové účely. Není to nic jednoduchého a né pokaždé se to povede a navíc ta slepice nežije dlouho jako pes nebo kůň a tak se musí začít znova. Mnohdy se to povede samo od sebe i v normálním chovu. Předloni jsem měl kuře araukány, protože po vylíhnutí bylo slabé tak jsem ho bral do rukou a schovával ho v dlaních aby se zahřálo. Kuře si na to zvyklo a jakmile jsem dal ruku do krabice s kuřaty hned jsem ho měl pod rukou. Bralo i potravu z ruky a později kdy už byli kuřata na zahradě, tak na zavolání slepička Pipo přiběhla doslova pomazlit se. Dal jsem ji pak lidem kteří nejí maso a jsou z ni unešeni. Ale tohle dokáže každá hospodynka když se věnuje denně kuřatům, že slepice pak přiběhnou na zavolání, nechají se chytit nebo žerou z ruky.