Aky kurin a kto moze v nom zit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2020 16:39
drpc

XXX.XXX.228.159

ahojte priatelia
aky max. pocet sliepociek moze ist sem?
https://www.vidaxl.sk/e/8718475923442/vonkajsi-kurin-pre-hydinu

mozem dat aspon 2 velke+maleho kohuta?? chcem na vajicka.

a jedna mozno od veci otazka dalo by sa toto vyuzit v buducnosti vyuzit ako pribitok pre husky alebo kacky? (vybeh viem otvorit aby mali vacsi priestor ide mi len o nocovanie. ak ano kolko ks sa tam vyspi ?
dakujem za pomoc priatelia

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2020 16:42

v 64x64 cm se nevyspí nic. Moooožná tak kuřata.

12.5.2020 16:43

Si to představte, jak je to velké. Mám doma klec na morčata podobných rozměrů. Dávám tam kuřata do tří týdnů, případně jeden dospělý kus kura domácího je-li potřeba marodka.

Nevím, jak byste tam narval husku.

12.5.2020 17:13
bery25

XXX.XXX.99.218

140eur za 100 na 64 ,pre jedneho zajaca mam 130 na 60, ale verim ze kupca sa najde

12.5.2020 20:42
Erik Rosario

XXX.XXX.222.20

my zrovna tento mame, kupovali sme ho prvy rok spolu s dvoma dalsimi (boli v akcii takze skoro polovicna cena)

ci uz tento alebo dalsie potrebuje trochu upravu nejaky ten upgrade.

konkretne tento maly, kt. davate som uz hned zo zaciatku musel upravit, ten vybeh si neviem predstavit ako by mohol byt pre viacero dospelych sliepok. ako mozete vidiet ten vybeh sme zvacsili pouzili sme hornu cast dopredu a cele to zakryli pletivom je tam vybeh takto cca 1x1m. boli v tom kurence. v kurine chybaju bidielka, ale tie sa daju doplnit.

na dalsom obrazku mozete vidiet, ze sme kurin nadvihli aby pod nim mohli pobehovat a ulozili ho do voliery tiez z Vidaxl 2x2m aby dorastli kurence, ktore sme potom uz zaradili do vybehu k dospelym sliepkam.

ohradku kt. bola povodne k tomuto kurinu sme este niekolko krat prerobili a je z toho samostatna klietka pre kurence a nepouzivame ju spolu so samotnym kurinom.

za tu cenu plus nejake upravy svoj ucel splnal, zial ta plachta sa potrhala kedze sliepky na to casto vyletavali a dotrhali to pazurmi, videl som nejake obrazky na internete kde to tiez vymenili za asfaltovy sindel.

a posledny obrazok, uz strecha nie je, sme ju rozobrali (dlha story) ale v pohode sa tam napchal aj brahman kohut so sliepkami ked sme ich davali samostatne za ucelom ziskania vajec od nich do liahne.

12.5.2020 21:13
Hitch

XXX.XXX.133.26

Je to spíš "koncentrační" kurník :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík