invaLidka

XXX.XXX.219.42
POZOR, patrně nějaké změny ve firmě. Tři roky bezproblémová spolupráce, nyní hrůza. Dnes ráno druhé uhynulé house. Syn (veterinární technik) provedl ohledání a pitvu a domnívá se, že došlo k přehřátí zvířat při přepravě a následnému podchlazení při předání. Suma sumárum mám vinou zaměstnance škodu 418,- Kč. Výkrm je již tak zkomplikován pozdním datem dodávky na konci května, loni to bylo o měsíc dřív (husa potřebuje do jateční velikosti při přirozeném výkrmu 6 měsíců), za což se nikdo ani neomluvil. Jako kompenzace nabídnutý slevový kupon. Tak takhle ne !
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzapm
napsal(a):
Ještě by mě zajímalo, jak se dá pitvou odhalit přehřátí nebo podchlazení organismu.
když se podchladí nebo přehřejí, bývají tam kolisepse, žloutkový váček a perihepatitis/perikarditis. v množství větším než je běžné.
aspoň u kuřat tomu tak je.
Hanyssss

XXX.XXX.95.82
Kupoval jsem krutý. Dojela tam dodávka pan co mě nakládal bronzové začal nadávat že dorazili šmejdi já ze srandy bez tak slepicar jen kývl hlavou a říká 800 kusů dodávka plachta dojeli v 16 hod narvali 800 krůt a ráno je rozvezou zákazníků na každém kusů cca 130kc mají výdělek.