Dobrý den, chci se zeptat zda je vůbec nějaká šance sehnat slepici hedvábničky. Sháním jí už skoro rok, projíždím všechny možné stránky kde se drůbež prodává, ale slepice hedvábničky prostě nikde. To jsou vážně tak cenné, že se nikde nedají sehnat? Mám totiž samotného kohouta hedvábničky a rád bych mu pořídil nějakou slečnu, ale asi se nedočká :d
Uživatel s deaktivovaným účtem

No vidíte, a já jich v jednu dobu měl 5 slepic HE a kohoutů HE 0, teď mám hedvábničku jenom jednu slepici 5 let a kuřata měla akorát s vlašákem.
Prostě se dají mizerně sehnat a většinou k nim nutí kohouty.
Kupte si kuřata (do 3 měs.), ze kterých ještě nikdo slepice nemohl vytřídit, jinak to asi neuděláte.
Uživatel s deaktivovaným účtem

PiLnÍk
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat zda je vůbec nějaká šance sehnat slepici hedvábničky. Sháním jí už skoro rok, projíždím všechny možné stránky kde se drůbež prodává, ale slepice hedvábničky prostě nikde. To jsou vážně tak cenné, že se nikde nedají sehnat? Mám totiž samotného kohouta hedvábničky a rád bych mu pořídil nějakou slečnu, ale asi se nedočká :d
Mezi kuřaty se hůře poznávají a chovatelé si je pak nechávají. Já tu mám 16 kuřat, pokud by zbyla nějaká slepice navíc, můžu vás vést v pořadníku. Jsem z Milína u Příbrami.