porucik2

XXX.XXX.1.202
dobrý den,nemáte prosím někdo manuál k tomuto typu líhně díky
porucik2

XXX.XXX.1.202
začínám- tedy s líhnutím,takže slepičí
Opisuji přímo z návodu. : U MONO líhně typu OB8 - 039 je vypínací teplota pro líhnutí slepic, perliček, bažantů a koroptví 38,6, pro líhnutí kačen, krůt a hus 38,5.
U MONO lihně typu OB8 - 099 je vypínací teplota pro líhnutí slepic, perliček, bažantů a koroptví 38,5, pro líhnutí kačen, krůt a hus 38,3.
Asi to bude dost podobné. Nezbyde nic jiného, než to zkusit a obětovat pár vajec.
porucik2

XXX.XXX.1.202
díky
porucik2

XXX.XXX.1.202
děkuji můj emal porucikmates@seznam.cz
Mám líheň ještě v původním stavu. Teď 25. května to bude 30 let, co jsem ji kupovala. Na tehdejší dobu to bylo něco. Jediné co mě na ní trochu vadí, je správné seřízení teploty. Termostat je hodně citlivý. Když se mě to konečně podaří, tak knoflík termostatu přelepím náplastí nebo izolepou, aby se s ním nechtěně nepohnulo.
porucik2

XXX.XXX.1.202
děkuji všem
Paľo orava
napsal(a):
Pekný večer. Ja by som tiež potreboval návod na bios mono plast 06 a bios 09 b. A poprosil by som ak by mi dakto vedel poradiť vypinacie teploty. Ďakujem. Email. pavol.chomistek@gmail.com
Zdravim. Napište přímo na Biosky ze Sedlčan., pak mě ještě napadnul "Peter z Bratislavy". Vik
Kvakin

XXX.XXX.166.90
Mám podobný problém
, jedná se mi o manuál lihni OB8-099, který marně sháním. Kdyby jste byla tak hodná a mohla mi ho poslat. Stačí jen návod používáni a teploty. Mockrát děkuji. Kváš.