Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2020 15:19
kamil162

XXX.XXX.168.140

Dobrý den, už delší čas mám problémy s kunou. Zkoušel jsem ji chytit do sklopce nebo do železce, ale bez výsledku. Mohli by jste mi prosím pomoci, nebo napsat vlastní zkušenosti, děkuji.

19.5.2020 16:26
akaš

XXX.XXX.109.2

Ze sklopce nesmí být poznat, že je to sklopec a nesmí být cítit člověkem, protože kuna Vám nevleze do klece. Zkuste sklopec zamazat uzenou makrelou a zabalit ho do starého pytle, ale tak, aby se pytel nedotýkal mechanismu sklopce. Kdyby to bylo málo, kupte si vábidlo na kuny.

19.5.2020 17:42
ančovička1

XXX.XXX.1.23

Chytání zvířat do želez je zákonem zakázáno, je to týrání zvířat..nebo vám to připadá lidské?

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2020 19:18

ančovička1 napsal(a):
Chytání zvířat do želez je zákonem zakázáno, je to týrání zvířat..nebo vám to připadá lidské?

Ale sklopec nejsou železa;-) Sklopec je klec, která po vniknuti zamezí zvířeti únik z uzavřeného prostoru bez ublížení zvířeti, zatímco železa jsou zařizení, které zvíře buď zabije nebo fyzicky zadrží za nějakou část těla a tím mu zamezí v úniku. Ale to vy přeci víte, ne?

19.5.2020 20:13
ančovička1

XXX.XXX.1.23

Frufru,ano to vim..sklopec představte si,dokonce máme..ale když si pozorně přečtete co psal zadavatel,kamiiil,tak budete mit jasno😀...cituji "..zkoušel jsem chytit kunu do železce"..

KunaPredator

20.5.2020 00:46
KunaPredator

XXX.XXX.139.16

Kuna je velice chytre zvire ,predator ktery dokaze znicit nejen chov drubeze, kuratka vse ,bazantu, paposku, hnizda atd. Nejlepe je opravdu pomazat klec makrelou a i dat hlavu Makrelu ci Jatra krvava jako navnadu . Pak se poradte s ochrancem zvirat ,Myslivcem co s kunou? , a kolik skody a casu jste venoval chovu ,treba vas vyslechne poradi ji odveze k nekomu kdo tyto zvirata vypousti zpet do lesu kam patri. Otazka je proc hladova kuna utika z lesu do hospidarskych staveni , ochranci nechrani a nekrmi Dravce ,Kuny neprikrmuji je ....jen je cheani zakony ,nekteri ale jednaji a i prikrmuji dravce,coz je par panu a dam kteri jsou ochranci

20.5.2020 08:22

ančovička1 napsal(a):
Frufru,ano to vim..sklopec představte si,dokonce máme..ale když si pozorně přečtete co psal zadavatel,kamiiil,tak budete mit jasno😀...cituji "..zkoušel jsem chytit kunu do železce"..

Beru zpět, nějak jsem si myslel, že reagujete na ten návod ke sklopci, kaji se

Přidejte reakci

Přidat smajlík