Dobrý deň . Mám 2 kačky pižmovky . Obidve začali znášať ale len jedna zasadla a preto kačka obsadla iba 20 vajec zo 40 vajec . Je to už mesiac . Kúpili sme si dnes liaheň a moja otázka znie či tie vajíčka , ktoré kačka neobsadla môžem dať do liahne aj po mesiaci .
Ďakujem za odpoveď .
Uživatel s deaktivovaným účtem

jjagnesak
napsal(a):
Dobrý deň . Mám 2 kačky pižmovky . Obidve začali znášať ale len jedna zasadla a preto kačka obsadla iba 20 vajec zo 40 vajec . Je to už mesiac . Kúpili sme si dnes liaheň a moja otázka znie či tie vajíčka , ktoré kačka neobsadla môžem dať do liahne aj po mesiaci .
Ďakujem za odpoveď .
Dát je tam můžete, ale pokud nebyla skladována tak, jak mají být, pak z nich pravděpodobně nic moc nebude.
dajte do liahne, skusit sa moze, a ak ste mali naraz 40 a iba jedna kacica zacala sediet tak by ste mali pozriet po zopar dnoch neviem kolko pri pizmovke, mozno 10 dni od zaciatku inkubacie, ci sa vyvija plod a tie v ktorych nie je nic tak vyradit.
ak by sa nieco vyliahlo pod kackou a nieco v liahni by ste to mohli skusit aj spojit pod nou. videl som video kde podstrcili pizmovke plno kacat zrejme z liahne, ja sam pizmovky nechovam, iba obyc kacky.