Llllllllll

XXX.XXX.166.88
Neviete niekto prečo jedna zo sliepok prestala znášať vajcia je to mladá sliepka dakujem
Jjjjjj

XXX.XXX.166.88
Kŕmim zrnom neviem čo je to za plemeno ale asi to je hybrid dominánt ale je nejaká zvláštna vždy po obede si ide sadnúť do hniezda a ostane tam už do rána a len spí neviete čím to môže byť?
Nekvoka? Pokud ne tak žere/nežere? Jaký je trus? Každopádně bych ji oddělila od zbytku a pár dní počkala (vitamíny do vody a suchá pšenice), buď se zlepší nebo ne. Každopádně to může být spousta věcí. Pokud je to jenom ta jedna tak nejspíš sekerka, kdyby mělo podobné příznaky více slepic tak nechte minimálně vyšetřit trus.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jjjjjj
napsal(a):
Kŕmim zrnom neviem čo je to za plemeno ale asi to je hybrid dominánt ale je nejaká zvláštna vždy po obede si ide sadnúť do hniezda a ostane tam už do rána a len spí neviete čím to môže byť?
Takový život bych bral taky..Může to být jenom začátek kvokání
Lucka.tz

XXX.XXX.99.215
Zdravím mám problém sedí mi kachna pižmová ale má pod sebou své vejce a nevědomky tam má i slepičí je to velký problém když se líhnout kuřata a kachňata jinak?

To rozhodně je. Hrozi, že sleze po vylíhnutí kuřat a kachní vejce opustí
Jjjjjj

XXX.XXX.166.88
Áno zere už je jej myslím lepšie stále neznáša vajciabuz asi 2 týždne a hrebeň má fialový
napsal(a):
To rozhodně je. Hrozi, že sleze po vylíhnutí kuřat a kachní vejce opustí
Nene..musi se hlidat,kdy se kuřata vylihnou , hned je kachne odebrat a odchovat zvlášť ..pokud by byla déle sedici kvočna,tak dát pod kvočnu..
Mě se to loni také stalo,pod kachnou neco pipalo předčasně,byla tam 3 kuřata😀kacena sedela pod paletami a sedela pěkně až do konce..ona vi,že ma živá vejce

No jo, to je ale vopruz. Zvlášť když tam slepice furt přináší a líhně se to postupně ...rozrostly kuřata...Osobně bych slepičí vejce vyhodil a zamezil dalšímu snášení.
napsal(a):
No jo, to je ale vopruz. Zvlášť když tam slepice furt přináší a líhně se to postupně ...rozrostly kuřata...Osobně bych slepičí vejce vyhodil a zamezil dalšímu snášení.
Přesně tak ..z hnizd,kde kaceny snáší vybiram denne prisnesene vejce,když napevno zasednou, zavírám vchod a vypoustim je ven v urcitou hodinu + -..
Ta moje kurata se povedla loni,když se kacka ztratila a prozradilo ji kuřecí pipani😀🐣🐣