Housatum se kroutí nohy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2020 15:49
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Zdravím vás, před 3ma tejdnama jsem přivezl 10ti denní housata a teď se začaly části z nich kroutit nohy dovnitř, tak že si po nich šlapou. Jsou pravidelně odčervený chemisolem, a panacourem. K jídlu dostávaj šrotovanej oves a pšenici + roboran a samozřejmě pastva. Je tohle nemoc, chyba v chovu, nebo vývojová vada ? S ničim jinym problém nemaj, žerou a jsou jinak v pohodě. Nikdy předtím jsem s tím problém neměl a proti předchozím chovům se nic nezměnilo. Díky

6.6.2020 16:12
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Asi maji malo vapniku a vitaminu..a pokud mate 10ti denni housata cely den na pastve v tomto pocasi , zima a mokro,tak neni cemu se divit..nastydla vam na nohy, muzou uplne ochnout a muzete se s nimi rozloucit..
.housata potrebuji sucho a teplo..

6.6.2020 16:15
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Ne, celen den samozřejmě ne. Když je pěkně, tak je prostě vyženu, nechám je ať se napasou a zase je naženu zpět. Když je hnusně, tak jim natrhám.

6.6.2020 16:18
ančovička1

XXX.XXX.220.127

..pro mesicni housata to plati take..proc "pravidelne",to je kolikrat?..odcervujete,?..ja housata neodcervuji vubec a jsou zdrava, jako rybicky..

6.6.2020 16:31
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Chemisole mi byl doporučenej každejch 14 dní, panacour každý 3 tejdny. Je to podle doporučení chovatele od kterýho jsem housata vždycky bral.

6.6.2020 17:15
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Myslim,ze kdyz jsou housata v cistote, takove drasticke odcervovani neni potreba..urcite jim ta chemie neprospiva..
A kdyz vylucujete prochladnuti,zbyva nedostayek vapniku a vitaminu E..proc jim nekoupite kompletni smes pro housata?.. srot z psenice a ovsa + Roboran,tedy nic moc ..potrebuji i hodne bilkovin..kupte tu smes, uvidite,jak porostou..

6.6.2020 17:36
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Housatum jeden den nastelu, druhej přistelu a třetí den měnim, takže čisto podle mě maj. Zkusim tu směs. Doporučujete něco konkretního ? Všude v okolí maj jenom sehnoutka a dost lidí říká, že to šulej...

6.6.2020 18:39
ančovička1

XXX.XXX.220.127

My krmime smesi od Energys, do 6-8 tydnu K1 pro drubez male,drcene granulky , vetsim potom pridavam trochu celou psenici nebo muzete srotovanou,kdyz jsou zvykle..
Od Sehnoutka nekrmime,take jsem neco takoveho slysela..:)

6.6.2020 19:02
jo012810

XXX.XXX.101.35

Karelzdědiny napsal(a):
Housatum jeden den nastelu, druhej přistelu a třetí den měnim, takže čisto podle mě maj. Zkusim tu směs. Doporučujete něco konkretního ? Všude v okolí maj jenom sehnoutka a dost lidí říká, že to šulej...

Používám Sehnoutka směsi. Vyzkoušel jsem i energys a to třeba i u JKN, které jsou pro mne inikátorem. Žádný rozdíl v užitkovosti a růstu...

6.6.2020 19:16
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Díky, tak zkusim toho Sehnoutka co to udělá, je to pro mě jednodušejc sehnatelný

6.6.2020 21:35
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Karelzdědiny napsal(a):
Díky, tak zkusim toho Sehnoutka co to udělá, je to pro mě jednodušejc sehnatelný

Jj,urcite bude lepsi, nez oves s psenici..😀..tak at to dobre dopadne..

6.6.2020 23:33
Meelek

XXX.XXX.130.167

Karelzdědiny napsal(a):
Ne, celen den samozřejmě ne. Když je pěkně, tak je prostě vyženu, nechám je ať se napasou a zase je naženu zpět. Když je hnusně, tak jim natrhám.

Jestli si o krmení chcete něco přečíst..Najdete si nick "ovečka", v informacích o uzivateli má odkaz na článek ohledně krmení prcku. Musíte stáhnout z ulož.to.

6.6.2020 23:43
Karelzdědiny

XXX.XXX.187.2

Díky, jen pro upřesnění, nedávám jim Roboran, ale Nutrimix pro výkrm. Každý zvíře má něco jinýho a jsem z toho zblbnutej. Zkusim tu směs a uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík