Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lubo2

26.6.2020 20:11
Lubo2

XXX.XXX.246.24

Dobry vecer,
mal som dvoch moriakov, ale ako to uz byva sli po sebe az mali perie na prsiach vysklbane, tak som toho mensieho zlikvidoval to bolo asi pred mesiacom a pol lenze tomu co ostal tak nejako pomaly to perie dorasta a mam pocit ze ho aj straca dost po zahrade a chlieve.
Je to normalne, myslim tym, ze meni perie alebo moze za tym byt nejaky parazit?
Budem vdacny za radu.

Lubo

26.6.2020 20:32
Valentko

XXX.XXX.100.59

Podľa mňa preperuje. Keď sa šklbali a teraz sa bude preperovať tak si ešte počkáte kým bude mať perie v plnej kráse. Ale snáď vám poradia skúsenejší leno s tým preperovaním si niesom istí. Možno by pomohlo foto.

Lubo2

26.6.2020 20:47
Lubo2

XXX.XXX.246.24

Ja si tiez myslim ze to bude tym preperovanim ale uvidime mozno niekto poradi nieco viac :) a teraz som ich zavrel tak foto neskor

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.6.2020 23:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

chováme morky už pár rokov a keď sa nad tým zamyslím, tak zaperené brucho mali u ťažkých plemien vždy iba mladí moriaci, starší ako rok, boli vždy na prsiach (od štetky po beháky) viac-menej plešatí. U ľahkých plemien som to nepozoroval.

Lubo2

29.6.2020 09:32
Lubo2

XXX.XXX.233.170

Tak to moriak bronzovy respektive mix nejaky mozno lebo mlade povychadzali aj biele

30.6.2020 13:03
Valentko

XXX.XXX.100.59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
chováme morky už pár rokov a keď sa nad tým zamyslím, tak zaperené brucho mali u ťažkých plemien vždy iba mladí moriaci, starší ako rok, boli vždy na prsiach (od štetky po beháky) viac-menej plešatí. U ľahkých plemien som to nepozoroval.

U nás sme chovali morky ale už nechováme. My sme problémy s perím nemali. Viete u moriek je dosť problém že sú dosť náchilné na choroby. Ale pekná hydina.

Lubo2

9.7.2020 20:43
Lubo2

XXX.XXX.240.103

Tak podla mna preperuje lebo sa to nezhorsuje a uz vidno rast nove perie. Tak dufam ze to bolo týmto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík