Kacica – pridanie mladat

Kachny selské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2020 21:35
Erik Rosario

XXX.XXX.220.235

Dobry den,

mate prosim niekto skusenosti s pridavanim malych kaciek k dospelej kacke?

S kuriatkami to nebol problem, vyliahli sa nam v liahni a kedze zacali sliepky kvokat tak sme im podstrcili kuriatka namiesto vajicok v noci a bez problemov ich prijali a odvodili.

Ako vsak s kackou? Hladal som rozne informacie, pise sa vacsinou tom, ze pyzmovka is ich vyliahne atd. ale aj to, ze kacica dospela aj ta co nesedi ci kacer prijmu mlade kacata a odchovaju ich.

My mame obyc ciernu kacicu (vraj mix rouen x pekin) a pred dvoma dnami som jej vymenil vajicka z liahne za jej podkladky na ktorych sedela, dnes je termin a dve kacatka su uz vonku, tretie zial som nasiel mrtve, mala celkovo 8 vajicok.

Mame vsak 17 malych kacat 3+3+4+7 su rozneho veku liahli sa: 3ks 10.6., 3ks 19.6., 4ks 24.6., a 7ks 2.7.

Na nete som nasiel video https://www.youtube.com/watch?v=c3qIcaHg1Hs kde pustlili kacatka do jazera a kacica priletela oproti a zobrala si kacatka k svojim, ake jednoduche.

Nasa predstava by bola, keby si osvojila a prijala vsetky tieto mlade kacata a odchovala ich spolu, len sa bojim aby im neublizila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík