petraodlesa
napsal(a):
Regino, asi jste přehlédla oddělení inzerce na těchto stránkách. Zde jste na diskuzním fóru 😉
Než psát do sekce koupim, to už je lepší zavolat z okna. Minimálně, aspoň soused mi odpoví, ať zavřu zobák. Nikoho nezajímaji potřeby ostatních, ale jen ty svoje. A většina chce prodat. Nebo snad koukáte, jestli někdo nemá zájem o vaše plemeno v sekci koupit? :)
Mimochodem zhruba dva měsíce jsem měl v sekci koupím shanku po výletcich SB. Na mou duši, žádný telefonát, odezva. Pak jsem to už nevydržel, prdnul jsem inzerát o prodeji SB a rušení chovu. Telefonát za telefonátem. Vysvětlování, omluvy. Ale sehnal jsem si kontakty na chovatele, aspoň něco :).
A v holubarskych diskuzích je to vcelku běžný...
Mám tu Plymutky žíhané, cca 60 ks. Včetně cizí krve. Pripadnej odběr až na podzim, musím si vybrat 10 ks do chovu.
petraodlesa
napsal(a):
Já bych řekla, že je to náhodné. Právě jsme natočili na tachometru 200km kvůli nepříbuzným indickým běžcům... 😍
Každá věc i zvíře si svého kupce najde jde jen o trpělivost. Třeba můj jí nemá a chystá se na porážku kozlíka. No, to je život. Hlavně zdraví!
Jo tak to zpívaj Visáči. Nejvíc kupců je leden, únor, březen. :)).
Jasny, chápu. Jen jsem chtěl říct, že pasivní přístup a takovéto "čekání na Godota" je k prdu. Taky jsem už projel moc kvůli drubezi. Holt mi to trošku trvá, máte pravdu..Jde sehnat cokoliv, ale chce to hledat. Tel kontaktů je na síti mraky. Na druhou stranu, je rychlejší poprosit někoho na diskuzi o info než volat a volat. A o tom to taky trošku je než o pravidlech...O tom, pomoc si vzájemně. Na třetí stranu, když nemám čas, zkouším rubriku koupím. Ale je to převážně zbytečný.
Když jsem sháněl vyletky barevnohlávků 2 měsíce zpět, zhruba, volal jsem cca 3h. neuvěřitelný problém, už jsem přemýšlel, že tu budu mít obyčejný vezaky otlučený životem a budu mít klid. A hlavně, Každý z volanych si chtěl povídat a já měl hlavu jak balon. :)