Slunečnice sklizeň poraďte 🙏

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2020 22:16
petraodlesa

XXX.XXX.137.213

V džungloidní části naší zahrady- ponechané hmyzu na pospas- se přemnožila slunečnice. Už ta krása odkvétá, ráda bych část úrody nechala také slepicím v zimě na přilepšenou. Najde se někdo, kdo rozumí sklizni slunečnic? A jejího uchování na zimu? Děkuji.

25.9.2020 09:03
ančovička1

XXX.XXX.39.102

Ja vim,ze lide nedozrale květy slunecnic balí do netkane textilie,papirovych pytliku a pod..,aby seminka dozrala a doschla,aniz by ji sýkorky vyzobaly😀..nebo sklidit do te stodoly

25.9.2020 14:57
petraodlesa

XXX.XXX.137.213

Děkuji, ančovičce. No, už jsem je sklidila, tak nezbývá než sušit...

25.9.2020 20:19
Olánek

XXX.XXX.186.189

Ančovičko není lepší než netkaná textilie,textilie meltblown s vrstvou solu Stop Bac s obsahem nanočástic stříbra pomocí sprejové atomizace?

25.9.2020 20:34
honzapm

XXX.XXX.134.34

Lepší je slunečnici transformovat na kaktus. Ptáci pochopí, že kaktus se nejí,
odletí a může se slune transfo z5 na sebe samu, že.

Jo, a aktivní babička od potoka může úbor pošulit rukou a "maličké kvítky" opadají raz2.

25.9.2020 21:42
ančovička1

XXX.XXX.39.102

Olánek napsal(a):
Ančovičko není lepší než netkaná textilie,textilie meltblown s vrstvou solu Stop Bac s obsahem nanočástic stříbra pomocí sprejové atomizace?

Olanku,určitě..mate pravdu,jako vždy😂..skoda,ze slunečnici nepěstuji,ale polepším se, příští rok ji zaseji a postaram se podle vašeho návodu😁
Vzorky na ochutnavku zaslu😁🍀

26.9.2020 06:58
Olánek

XXX.XXX.186.189

ančovička1 napsal(a):
Olanku,určitě..mate pravdu,jako vždy😂..skoda,ze slunečnici nepěstuji,ale polepším se, příští rok ji zaseji a postaram se podle vašeho návodu😁
Vzorky na ochutnavku zaslu😁🍀

Stačí,když mně namalujete obraz Slunečnice u Dobříše,ale nešetřete žlutou,jak činil Vincent van Gogh.
Mám rád pohled na lesknoucí srst králíků,peří holubů a proto jim ve vývoji přidávám pár semen slunečnice,ale pokud jste milovnicí matu,nic proti tomu.

26.9.2020 10:38
ančovička1

XXX.XXX.39.102

😀sice slunecnice u Dobříše mam trochu z ruky a bohužel,už je asi po jejich kráse..ale dal jste mi inspiraci😁..sice nejsem žádný Vincent van Gogh,ale sem tam něco namaluju,třeba zeď😁..budu se snažit😀🍀
Mám male hejno hrdlicek ve voliere,převážně bílých,tak jim slunecnici kupuji po 5ti kilech ..maji dost velkou spotřebu😁..a kralikum také občas trochu přidám,ale moc o ni nestoji🍀

Přidejte reakci

Přidat smajlík