Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2020 10:00
honzapm

XXX.XXX.134.34

Myslím, že zde, na tomto krásném místě, je potřeba poděkovat
slečně soudružce Terezce Ježkové za skvělý a užitečný web Zverolekarka.com

Pokud náhodou neznáte, neváhejte číst a poučit se.

https://zverolekarka.com/category/clanky/nemoci-drubeze/

Hop hop.

27.10.2020 14:00
honzapm

XXX.XXX.134.34

Já vím, že jste líní.

Tak já vám to posunu nahoru za vás, ano?

26.11.2020 10:01
Ibri

XXX.XXX.227.193

A dneska já.

26.11.2020 17:46
petraodlesa

XXX.XXX.36.253

Bodlince čest a chvála 🥳 za všechno. Moc si toho vážím. Jste výborná 💕

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2020 07:25

Skvělé stránky

1.12.2020 14:16
Fernando

XXX.XXX.105.175

Paráda, děkujeme

25.1.2023 13:17
honzapm

XXX.XXX.134.34

Kdo je líný hledat a číst, a raději publikuje Slepicar.cz,
tak nechť, prosím, vnímá skutečné informační zdroje.

Slečna Tereza gůglí, překládá a na jedno místo sepisuje informace.
Celé se to jmenuje Zverolekarka.com a najdete tam všelicos.

https://zverolekarka.com/

https://zverolekarka.com/category/clanky/nemoci-drubeze/

.

25.1.2023 17:45

jsem teda trochu uražená, že má dvanáctiletá klinická praxe, desítky tisíc za kontinuální vzdělávání a pravidelně rozšiřovanou knihovnu odborné literatury a členství v asociaci lékařů aviární medicíny a bývalé členství v asociaci veterinářů malých zvířat někdo shrne jako "gůglí a překládá", což je velice vzdálené od pravdy, ale jako reklama asi dobrý.

25.1.2023 18:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jsem teda trochu uražená, že má dvanáctiletá klinická praxe, desítky tisíc za kontinuální vzdělávání a pravidelně rozšiřovanou knihovnu odborné literatury a členství v asociaci lékařů aviární medicíny a bývalé členství v asociaci veterinářů malých zvířat někdo shrne jako "gůglí a překládá", což je velice vzdálené od pravdy, ale jako reklama asi dobrý.

Upřímně, já bych to nechala na vašem místě být. Honzapm nemá rád ženy a ty vzdělané už vůbec ne. Aspoň tak mi to připadá. Nemusíte se obhajovat.

25.1.2023 18:44

Upřímně, já bych to nechala na vašem místě být. Honzapm nemá rád ženy a ty vzdělané už vůbec ne. Aspoň tak mi to připadá. Nemusíte se obhajovat.

aspoň se udrží vlákno nahoře a reklama trvá

26.1.2023 06:41
MiraTom

XXX.XXX.221.85

Výraz "gůglí a překládá" byl pravděpodobně určen pro ty jedince, kteří se stále nenaučili používat tlačítko/funkci "HLEDAT". Ti bystřejší již ví, nebo si dokáží představit, kolik práce a času za vašimi znalostmi stojí.

Jinak je problém, když začátečník začne hledat informace o chovu drůbeže, tak první vyskočí slepičář.cz a ireceptář :-( na iFaunu jsem narazil mnohem později při zvídavějších otázkách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík