Jak správně spařit kuře?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2020 19:17
Toony

XXX.XXX.60.151

Dobry vecer,
Vi nekdo jak spravne sparit kure, aby nebyla bila prsa? Mam 120litr sparovaci hrnec s termostatem. Teplota 62-65 C. Hlidam to kvuli skubacce, aby nepotrhala kuzi. To se mi dari bez problemu. Nic mene. Prsa jsou bila. Cca 5mm do hloubky. Kure mam v hrnci max 2 minuty. Diky za rady.

17.10.2020 22:56
petraodlesa

XXX.XXX.5.215

Já nevím, my hned po zabití zaléváme v kýblu vařící vodou, máchání v ní trvá tak pět vteřin. Je fakt, že škubeme ručně. Pokud se nepřepeřuje, jde to jak po másle. Bílá prsa...to myslíte jako trošičku uvařená?
Protože neznám jiný způsob, také mě zajímají zkušenosti druhých. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2020 09:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Asi takto. Mladé spodná hranica, staršie horná hranica. Nestačí ho tam hodiť a vytiahnuť, ale niekoľkokrát ponoriť a povytiahnuť, aby si pár krát zamávalo krídlami a voda sa dostala až na kožu.

18.10.2020 12:27
ančovička1

XXX.XXX.37.123

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Asi takto. Mladé spodná hranica, staršie horná hranica. Nestačí ho tam hodiť a vytiahnuť, ale niekoľkokrát ponoriť a povytiahnuť, aby si pár krát zamávalo krídlami a voda sa dostala až na kožu.

Přesně tak👍

Přidejte reakci

Přidat smajlík