Potomci hybridů? Co od nich mohu čekat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2020 12:07
Dv

XXX.XXX.20.13

Dobrý den,

když mi zasedla slepice, vůbec jsem nevěděl o nějakém rozdílů hybridů a čistokrevných slepic, tak jsem ji nechal sedět na vejcích, které měla pod sebou. O Kohoutovy taky nic nevím, toho krátce po vylíhnutí dostala kuna. Obracím se na Vás abyste mě utvrdili v tom, zda kvočna byla hybrid či ne. Koupil jsem ji společně s hnědými hybridy, možná dominanty. Taky mě zajímá co mohu očekávat od kuřat, nebudou lepší na talíři? Kuřatům je teď 5 měsíců. Díky za rady

S pozdravem.
Dušan Vokrouhlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2020 12:18

může to být hybrid, nebo nějaký kříženec, nebo i kohout může být kříženec, výsledkem prostě bude nějaká dvorková směs.

asi to ponese, ono v podmínkách tady máte pšenici a starejte se stejně rozdíl nepoznáte, genetický potenciál hybrida nevyužijete.

18.10.2020 13:29

Pokud jste kvočnu koupil v jakékoliv prodejně s hybridkami, tak je to hybridka, těžko očekávat, že vám prodejce s průmyslovými hybridkami nabídne čistokrevnou slepici. Tohle je nějaký horal, nebo jak se jmenují. Pro domácí potřebu asi na dvorku nevadí. Na tom třetím snímku máte pěkného mladého kohouta.

Přidejte reakci

Přidat smajlík