Dobrý den,
když mi zasedla slepice, vůbec jsem nevěděl o nějakém rozdílů hybridů a čistokrevných slepic, tak jsem ji nechal sedět na vejcích, které měla pod sebou. O Kohoutovy taky nic nevím, toho krátce po vylíhnutí dostala kuna. Obracím se na Vás abyste mě utvrdili v tom, zda kvočna byla hybrid či ne. Koupil jsem ji společně s hnědými hybridy, možná dominanty. Taky mě zajímá co mohu očekávat od kuřat, nebudou lepší na talíři? Kuřatům je teď 5 měsíců. Díky za rady
S pozdravem.
Dušan Vokrouhlík
Uživatel s deaktivovaným účtem

může to být hybrid, nebo nějaký kříženec, nebo i kohout může být kříženec, výsledkem prostě bude nějaká dvorková směs.
asi to ponese, ono v podmínkách tady máte pšenici a starejte se stejně rozdíl nepoznáte, genetický potenciál hybrida nevyužijete.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud jste kvočnu koupil v jakékoliv prodejně s hybridkami, tak je to hybridka, těžko očekávat, že vám prodejce s průmyslovými hybridkami nabídne čistokrevnou slepici. Tohle je nějaký horal, nebo jak se jmenují. Pro domácí potřebu asi na dvorku nevadí. Na tom třetím snímku máte pěkného mladého kohouta.