Uživatel s deaktivovaným účtem

přezdívka
napsal(a):
Je to o smluvních cenách. Taky jsem se pokoušela něco takhle prodat, bohužel jsem narazila na lidi, kteří si nedovedou představit, co je kolem toho práce. Tak jsme je radši snědli sami.
Přesně tak! Je to šílené jaká je k potravinám všeobecně mezi mnohými lidmi obrovská neúcta. Dříve jsem se snažil vyjít vstříc a ceny upravoval dle představ odběratele. Ale to se hodně rychle dostanete do mínusu. A defacto někoho dotovat svou prací a penězi to už je opravdu moc. To to radši sníme sami nebo OBDARUJU někoho kdo si to zaslouží. nebo taky docela začíná opět fungovat výměnný obchod. Občas pro dobré sousedské vztahy obdaruji souseda včelaře. Ten mi zase dá med nebo soused myslivec občas pamatuje s nějakým kouskem divočiny. Takže jsem ve fázi kdy na rovinu a na tvrdo každému co chce koupit a lamentuje řeknu: Nechte si svoje peníze a já si nechám svoje produkty a jděte si tam kde to mají tak levné!
Ale k původnímu dotazu:
Pižmovky či jiné kachny když mám tak prodávám za 150Kč/kg. Husa 175Kč kg. Krůta 150 Kč kg a králík též..
Pro zajímavost je zde v obci babička co prodává kachnu či králíka po 100Kč za kus !!! Taky v kuchyňské úpravě.. Jí o prý stačí a je ráda , že lidem chutná...
Posilam foto dubnoveho kacera v kuchynske uprave s drubky😀..vaha -50g na vanicku s drubky pod nim..😀
Uživatel s deaktivovaným účtem

ančovička1
napsal(a):
Posilam foto dubnoveho kacera v kuchynske uprave s drubky😀..vaha -50g na vanicku s drubky pod nim..😀
přezdívka
napsal(a):
Je to o smluvních cenách. Taky jsem se pokoušela něco takhle prodat, bohužel jsem narazila na lidi, kteří si nedovedou představit, co je kolem toho práce. Tak jsme je radši snědli sami.
..jedna moje kamaradka rikala..."Musim koupit nejake maso k obedu..ty to mas nejlepsi, jen sahnes do mrazaku!!😂😂"
u nas co som videl tak vykrmena kacica tiez cca 4-6kg tak za 7-9 eur za kilo, no tak a s tym je teda roboty okrem odchovu este krmenie a spracovanie.
moja teta kupovala takto niekde a dala za nu cca 45 eur. ale vraj to stalo za to.
a potom akcia LIDL kacacie hody a cela kacica za 7 eur... no a teraz preco by mal niekto davat desiatky eur za ked si moze kupit za lacno. Rodicia tiez dokupovali z obchodu a porovnali s domacou kacicou farba domacej bola zlta z obchodu ruzova a nemala ani tuk volaju to ze "fitness kacice"