Kremelina na vápenku?

Vlašky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2020 23:17
dreamlife

XXX.XXX.12.234

ahojte, tak som si doniesol vlašky, majú na nohách vápenku. viem, natierať nohy olejom, naftou a pod., dať im ivermektin alebo mixodektinom. ale našiel som aj liečbu ekosipom, t.j. kremelinou. má niekto skúsenosť? /kremeliny mám dosť /

27.11.2020 16:46
paskov244

XXX.XXX.200.184

?????? ! to snad není ani pravda .

27.11.2020 18:06
dreamlife

XXX.XXX.12.234

paskov244 napsal(a):
?????? ! to snad není ani pravda .

lenže ja ako laik som hľadal a našiel som toto v prílohe.

27.11.2020 20:17
gallus

XXX.XXX.229.162

dreamlife napsal(a):
ahojte, tak som si doniesol vlašky, majú na nohách vápenku. viem, natierať nohy olejom, naftou a pod., dať im ivermektin alebo mixodektinom. ale našiel som aj liečbu ekosipom, t.j. kremelinou. má niekto skúsenosť? /kremeliny mám dosť /

kremelina alebo ekosip sú zbytočné, pokiaľ sa beháky natrú olejom alebo bravčovou masťou... Tiež sa mi kedysi dávno v chove vyskytla po prinesení nových kusov vápenka a zlikvidoval som ju natieraním (alebo skôr vtieraním tuku do nôh) postihnutých jedincov. Chrastavitosť spôsobená roztočmi sa stratila a chrasty opadali asi po mesiaci. Natieranie ale treba opakovať aspoň raz za tri dni...

27.11.2020 20:45
dreamlife

XXX.XXX.12.234

gallus napsal(a):
kremelina alebo ekosip sú zbytočné, pokiaľ sa beháky natrú olejom alebo bravčovou masťou... Tiež sa mi kedysi dávno v chove vyskytla po prinesení nových kusov vápenka a zlikvidoval som ju natieraním (alebo skôr vtieraním tuku do nôh) postihnutých jedincov. Chrastavitosť spôsobená roztočmi sa stratila a chrasty opadali asi po mesiaci. Natieranie ale treba opakovať aspoň raz za tri dni...

veterinar mi dal niečo proti svrabu, naobed som to dal sliepkam a teraz som ich bol pozrieť, tak sa mi zdalo, ako keby tancovali... ďobali si do chodákov.... malo by to zabiť svrab a asi to zaúčinkovalo... mastiť a olejovať nohy mi síce nekázal, ale aj tak im ich namáčam v oleji...

Přidejte reakci

Přidat smajlík