Uživatel s deaktivovaným účtem

Babiš v ní lihne?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hodinky nebo holínky ..
milan.p
napsal(a):
Ahoj, koukám po nějaké kvalitnější líhni do 15 000 Kč a našel jsem v akci skříňové líhně od Agrofortelu značky AGF. Máte někdo tuto líheň a zkušenosti s ní? Nebudou to jen vyhozené peníze za nedodělek?
milan.p
napsal(a):
Ahoj, koukám po nějaké kvalitnější líhni do 15 000 Kč a našel jsem v akci skříňové líhně od Agrofortelu značky AGF. Máte někdo tuto líheň a zkušenosti s ní? Nebudou to jen vyhozené peníze za nedodělek?
Pane kolego,pokud toužíte po skříňové líhni a chcete si ji postavit ze starého mrazáku nebo lednice ,tak to není zase tak složité.Mohu poslat osvědčený návod a sehnat všechny komponenty .Bez obracení vajec to vyjde 1200-1500 Kč ,s obracením + ty obraceče nebo si obracení vajec vyřešit sám svým mechanizmem. .Mnoha lidem jsem to poslal a poskytl technickou pomoc při stavbě a líhnou a jsou spokojeni.
Když tak napište na: lomaza@atlas.cz a zašlu návod .Nechodím sem tak často abych sledoval diskusi a denně odpovídal .
milan.p
napsal(a):
Meelek díky za link. Když jsem tu hledal něco o této líhni tak jsem nic nenašel. Jsem trochu zklamanej z toho co jsem se dočetl. Myslel jsem že skříňovka bude dobře izolovat protože doma mi kolísá teplota mezi 15-21 stupni. Kouknu teda ještě na něco jinýho
Když si sezenete zrucnyho elerktrotechnika, vyjde Vas to finančně i kvalitativně lip než platit hotovy výrobek od kohokoliv. Zalezte ná nějaký elektro forum a určitě
Nekoho najdete.
honzapm
napsal(a):
Na Facebooku dnes ráno někdo zaměnil občerstvení a odčervení.
Prostě video, jak husy žerou šrot (občerstvení) a pod tím dotaz,
co jim to dává za prášek na odčervení.
Neměl by se internet povolovat jen lidem s IQ nad 60 aspoň?
Vysmívat se někomu že nemá IQ podle vašich představ je ( něco co ani neumím pojmenovat) nehorázná drzost a svědčí o tom že vy jste na tom hůř nežli nežli zadavatel zprávy na Facebooku . Je to zkrátka hnus!!!!!