Nosnice farebnych vajicok

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2020 15:34
Erik Rosario

XXX.XXX.176.244

Dobry den vsetkym,

zaujimalo by ma, kolko stoja cca na Slovensku (aj v CZ) nosnice roznych farebnych vajicok ako su Marans alebo Cream legbar, araucauna?

Nakolko som nenasiel ani raz, ze by niekto predaval na Bazosi nosnice tychto plemien, kazdy predava iba nadbytocnych kohutov alebo vajicka.

A tiez kde sa daju kupit taketo nosnice ak sa nepredavaju cez inzerciu, iba na burzach, ci priamo u chovatelov?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2020 16:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Erik Rosario napsal(a):
Dobry den vsetkym,

zaujimalo by ma, kolko stoja cca na Slovensku (aj v CZ) nosnice roznych farebnych vajicok ako su Marans alebo Cream legbar, araucauna?

Nakolko som nenasiel ani raz, ze by niekto predaval na Bazosi nosnice tychto plemien, kazdy predava iba nadbytocnych kohutov alebo vajicka.

A tiez kde sa daju kupit taketo nosnice ak sa nepredavaju cez inzerciu, iba na burzach, ci priamo u chovatelov?

musíte si koupit násadová vejce a takovou nosnici si odchovat.

8.12.2020 16:42
1978milan

XXX.XXX.231.235

Dominant cz.cz nabízí kuřice zelenovajecnych nosnic i kuřice typu marans s tmavě hnědou barvou skořápky. Jedná se však o hybridky.
Já kupoval jednodenní kuřičky přímo v líhni Studenec za 36 Kč.

8.12.2020 17:10
chovatelkarel

XXX.XXX.178.134

Nabízí také kuřičky před snáškou a to jak green shell ,zelenovaječné ,tak dark shell hnědovaječné .
Cena za 2o týdenní kuřičku byla letos cca 180 kč

8.12.2020 17:27
Erik Rosario

XXX.XXX.176.244

hm, zaujima ma to pre predstavu, ze keby skusim naliahnut a odchovat nejake nosnice za aku sumu by som ich predaval. Tiez je dolezite v akom veku ich predat. Ak ich mam predavat ako jednodnove za 1-2 eur kus tak to je malo a zase chovat to niekolko mesiacov za 10-15 eur za kus tiez nie je moc ekonomicke.

mi tak napadlo, ze mozno by bezni ludia co chovaju tak 5-10 sliepok na vajicka mohli mat zaujem o nosnice od ktorych by mali farebne vajicka namiesto beznych vajec.

8.12.2020 18:26
jo012810

XXX.XXX.101.35

Erik Rosario napsal(a):
hm, zaujima ma to pre predstavu, ze keby skusim naliahnut a odchovat nejake nosnice za aku sumu by som ich predaval. Tiez je dolezite v akom veku ich predat. Ak ich mam predavat ako jednodnove za 1-2 eur kus tak to je malo a zase chovat to niekolko mesiacov za 10-15 eur za kus tiez nie je moc ekonomicke.

mi tak napadlo, ze mozno by bezni ludia co chovaju tak 5-10 sliepok na vajicka mohli mat zaujem o nosnice od ktorych by mali farebne vajicka namiesto beznych vajec.

Ano, běžní lidé by mohli mít zájem a velkoproducenti jim je nabídnou. V malo chovu nemůžete stlačit náklady, jako ve velkém. Proto třeba vajíčka v obchodě stojí tak málo, že z malochovu je prodávat, se vlastně nevyplácí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík