Boule na křídle

Husa pomořanská
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2020 14:27
Monika ku

XXX.XXX.97.84

Dobrý den,
jedné z hus se udělala veliká boule na křídle. Přijde mi jako by měla zarostlý brk pod kůží. Nejprve jsem myslela, že je to úraz, ale křídlo je plně pohyblivé. Nikde jsem se nic podobného nedočetla.
Předem děkuji
Monika Kubátová

17.12.2020 14:50
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Hřeje ta boule? Není to zánět?
Máte foto?

19.12.2020 13:45
Valentko

XXX.XXX.226.187

Monika ku napsal(a):
Dobrý den,
jedné z hus se udělala veliká boule na křídle. Přijde mi jako by měla zarostlý brk pod kůží. Nejprve jsem myslela, že je to úraz, ale křídlo je plně pohyblivé. Nikde jsem se nic podobného nedočetla.
Předem děkuji
Monika Kubátová

Bez fotky vám nikto nepomôže.

20.12.2020 19:15
Monika ku

XXX.XXX.97.84

Dobrý den, docela hřeje zánět tam má skoro jasně. Kridlo ji padá čím dál víc k zemi. V místě vrcholu boule ji chybí péro, tak jsem si říkala, jestli nemůže mít problém jako lidi, kterým zaroste chlup a udělá se zánět. Foto můžu udělat zítra. Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2020 08:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Monika ku napsal(a):
Dobrý den, docela hřeje zánět tam má skoro jasně. Kridlo ji padá čím dál víc k zemi. V místě vrcholu boule ji chybí péro, tak jsem si říkala, jestli nemůže mít problém jako lidi, kterým zaroste chlup a udělá se zánět. Foto můžu udělat zítra. Děkuji za odpověď.

Mám dobrou zkušenost s mastí Ichtoxyl nebo Ichtamol. U zvířat i u sebe.

21.12.2020 08:44
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Jj, černá mast (to je ten ichtoxyl) pomáhá vyhnisání. Fajn je také višňák.
Pro případ, že se tam přemnožily nějaké bakterie, se taky hodí desinfekce (betadina - lepší je tinktura, dá se lépe kombinovat s černou mastí).

Přidejte reakci

Přidat smajlík