Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adriana2004

3.2.2021 19:59
Adriana2004

XXX.XXX.234.119

Dobry vecer, prosim vedeli by ste mi poradit ohladom krmenia hrabavej hydiny? Je mozne pridavat do krmenia aj muku? Osobne sa mi to celkom nepozdava, ale neviem a preto sa pytam. Ak sa moze, tak v akom pomere? Ak je nevyhovujuca viete mi napisat preco?
Dakujem Vam za odpoved

3.2.2021 21:21
petraodlesa

XXX.XXX.38.236

Laicky: syrová mouka v míchanici- lepí se jim na patro. Asi nic příjemného. Je to nepřirozené, v přírodě obilovinu rozemletou na prach nikde nenajdete. Obilí se vždy dává buďto celé nebo nahrubo šrotované.
Jestli máte starou mouku, udělejte jim z toho knedlíky...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2021 21:29

petraodlesa napsal(a):
Laicky: syrová mouka v míchanici- lepí se jim na patro. Asi nic příjemného. Je to nepřirozené, v přírodě obilovinu rozemletou na prach nikde nenajdete. Obilí se vždy dává buďto celé nebo nahrubo šrotované.
Jestli máte starou mouku, udělejte jim z toho knedlíky...

A těmi se zalepí taky

4.2.2021 05:49
petraodlesa

XXX.XXX.38.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A těmi se zalepí taky

Taký mě to napadlo, když jsem to psala. Pořád lepší než syrová mouka... prostě beru to zpět. Mouka je blbá v jakémkoliv provedení.

4.2.2021 07:46
Asumba

XXX.XXX.37.47

petraodlesa napsal(a):
Taký mě to napadlo, když jsem to psala. Pořád lepší než syrová mouka... prostě beru to zpět. Mouka je blbá v jakémkoliv provedení.

A co tvrdý knedlíky?

4.2.2021 08:02

Asumba napsal(a):
A co tvrdý knedlíky?

Ve voleti se jim rozmočí a máte stejný problém. Nekrmila bych. To si je dám radši já, osmahnout s vajíčkem.

4.2.2021 08:20
Asumba

XXX.XXX.37.47

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ve voleti se jim rozmočí a máte stejný problém. Nekrmila bych. To si je dám radši já, osmahnout s vajíčkem.

Okay, tak já ty tvrdý knedlíky hodim kozám 😈

4.2.2021 09:55
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Asumba napsal(a):
Okay, tak já ty tvrdý knedlíky hodim kozám 😈

..a kolik te mouky mate?..me kdyz zbyde nejaka starsi,nasypu ji slepicim do kyseleho mlika..take mame kozy..problem v tom nevidim😀

4.2.2021 10:20
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Chce to prostě něčím naředit, aby tam nebyla samá mouka, a zvlhčit „tak akorát“, aby se to trochu drobilo a málo lepilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík