Přeji všem krásný den,
rozhodl jsem se pro chov slepiček Bresse Gauloise a rád bych si je sám líhnul, bohužel však nemohu narazit na chovatele, který by násadová vajíčka nabízel.
Dokázal by mi prosím někdo poradit či poskytnout kontakt na chovatele Bressek v Moravskoslezském kraji, který násadová vejce nabízí/bude nabízet?
Předem všem děkuji za pomoc.
Pišta22
napsal(a):
Přeji všem krásný den,
rozhodl jsem se pro chov slepiček Bresse Gauloise a rád bych si je sám líhnul, bohužel však nemohu narazit na chovatele, který by násadová vajíčka nabízel.
Dokázal by mi prosím někdo poradit či poskytnout kontakt na chovatele Bressek v Moravskoslezském kraji, který násadová vejce nabízí/bude nabízet?
Předem všem děkuji za pomoc.
První na co bych si dával pozor, kdyby jsem se rozhodl chovat nějaké plemeno, jsou inzeráty, kde někdo sám od sebe nabízí násadová vejce (zvláště v tuhle dobu)
- tam se velmi snadno dostanete do stavu, kdy nakonec budete chovat něco úplně jiného, než jste se rozhodl... (čest výjimkám)
První dojem, který na mne dělá Váš příspěvek je spousta naivity, zjevně daná neznalosti realit chovu čistokrevné drůbeže. Tak jak si to pravděpodobně představujete, to většinou nefunguje.
Navíc jste si vybral plemeno - neplemeno a těžko soudit co od toho vlastně očekáváte.
Zkuste se nejdříve trošku zorientovat v prostředí, nejlépe navázat osobní kontakty a tak...