Dobrý den, koupil jsem si líheň na obrázku, využíval jsem ji jeden rok a teď z ničeho nic začal pípat alarm vlhkosti.
Neví někdo kde by se mohl nacházet reprák, potřeboval bych ho zalepit nebo odpojit.
Děkuji.
Podle fota to vypadá na nějakou lacinou plastovou líheň, kterých je nabízenona celá řada. Doporučuji se obrátit na prodejce, aby poradil, případně opravil. Jde přeci o výrobek v záruce (jak píšete jeden rok jste používal). Můžete se pak podělit, jak prodejce reagoval. Bude to poučné i pro ostatní.
Toto je přesně ta první líheň, kterou jsem si z nerozvážnosti koupila. Vlhkost pípala skoro pořád, i půl hodiny po nalití vody do nádržky. Věřte mi, je to ta úplně nejhorší líheň, která se u nás dá koupit. Pokud nemáte zkušenosti s její dodatečnou izolací atd. Jak říká pan Jo01, líhnout se. dá ve všem...ale on neměl tuto šmejdku. Nevím, nevím, jak by si s ní poradil...velice si ho považuju, ale v tomto ohledu myslím, že by boj prohrál.
Plastové víko je tenké, neudrží teplotu. Vytápění zespoda je také blbé.
Pokud máte možnost ji reklamovat a vrátit, udělejte to. Ja
Přivezli jich údajně z Číny kamióny, teď se
mlátí kladivem do hlavy, řeší reklamace nebo mlčí.
Já ji koupila na Aukru, týpek psal, že mi reklamaci neuznává, protože předem avizoval, že je to že zrušeného skladu v Německu. Chytrák.
jo012810
napsal(a):
Podle fota to vypadá na nějakou lacinou plastovou líheň, kterých je nabízenona celá řada. Doporučuji se obrátit na prodejce, aby poradil, případně opravil. Jde přeci o výrobek v záruce (jak píšete jeden rok jste používal). Můžete se pak podělit, jak prodejce reagoval. Bude to poučné i pro ostatní.
Pane Josefe, skoro mu nevěřím, že v tomto šmejdu něco vylíhnul...
Dobrý den tak to jste ještě neviděli tohle. Pán na ifauně prodává tohle za 1200.Když jsem mu volala tak mi tvrdil že v tom líhnul a že polistyren nehoří. Chybami se stále učíme. Pak se náro diví že jsme nedůvěřivý.