Zubajda

XXX.XXX.32.44
Zdravím, nebude mít někdo k zapůjčení líheň nebo nebude mít někdo místo v líhní Jednalo by se o 35 vajec. Jsem kousek od Jičína směr Poděbrady. Nejlépe příští týden.
petraodlesa
napsal(a):
Jak vidíte podle hojné reakce: nikdo. Logicky: do by líhnul cizímu, když může sobě? Stejné u půjčení. Kupte si svoji líheň nebo vylíhnutá kuřata. Vaše přání je čirá utopie.
Ono to neni jen tak,"lihnout cizimu"..musite mit velkou lihen,kdy tedy mate v lihni misto "navic" ..urcite nekdo nebude zapinat svoji malou lihen a podstupovat starosti a odpovednost s lihnutim spojene,kvuli zadosti "cizi osoby" v inzeratu..nebo ano?..zvazite riziko,ktere z toho vyplyva..kazdy nemusi pochopit,ze polovina vajec neni oplodnena nebo se vam kurata nedolihnou..prikladu je zde dost,ze..
Ja lihnu kazdy rok kamaradce housata,kurata,ma malou lihen,tak jeji vejce neni problem prihodit do lihne k
mym..ale to je moje dobra znama..
petraodlesa
napsal(a):
Jak vidíte podle hojné reakce: nikdo. Logicky: do by líhnul cizímu, když může sobě? Stejné u půjčení. Kupte si svoji líheň nebo vylíhnutá kuřata. Vaše přání je čirá utopie.
Nebydlím sice blízko, ale...Napište mi o jaká vajíčka se jedná-velikostně. Vše se dá nějak zařídit a vylíhnout. Poku ještě máte zájem, uveďte na sebe e-meil, abychom si ujasnili možnosti.