Zapůjčení líhně nebo vylíhnutí vajec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zubajda

19.3.2021 15:05
Zubajda

XXX.XXX.32.44

Zdravím, nebude mít někdo k zapůjčení líheň nebo nebude mít někdo místo v líhní Jednalo by se o 35 vajec. Jsem kousek od Jičína směr Poděbrady. Nejlépe příští týden.

27.3.2021 02:28
petraodlesa

XXX.XXX.40.118

Jak vidíte podle hojné reakce: nikdo. Logicky: do by líhnul cizímu, když může sobě? Stejné u půjčení. Kupte si svoji líheň nebo vylíhnutá kuřata. Vaše přání je čirá utopie.

27.3.2021 03:30
ančovička1

XXX.XXX.56.104

petraodlesa napsal(a):
Jak vidíte podle hojné reakce: nikdo. Logicky: do by líhnul cizímu, když může sobě? Stejné u půjčení. Kupte si svoji líheň nebo vylíhnutá kuřata. Vaše přání je čirá utopie.

Ono to neni jen tak,"lihnout cizimu"..musite mit velkou lihen,kdy tedy mate v lihni misto "navic" ..urcite nekdo nebude zapinat svoji malou lihen a podstupovat starosti a odpovednost s lihnutim spojene,kvuli zadosti "cizi osoby" v inzeratu..nebo ano?..zvazite riziko,ktere z toho vyplyva..kazdy nemusi pochopit,ze polovina vajec neni oplodnena nebo se vam kurata nedolihnou..prikladu je zde dost,ze..
Ja lihnu kazdy rok kamaradce housata,kurata,ma malou lihen,tak jeji vejce neni problem prihodit do lihne k
mym..ale to je moje dobra znama..

27.3.2021 06:58
Mima79

XXX.XXX.223.61

Zkuste stránky CSCH-home,svazové organizace. Tam najdete kontakt,okresního sdružení kde bydlíte. Třeba Vám pomůžou,kde by byla líheň.

27.3.2021 09:52
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Koukněte na bazos nebo jinou inzerci. Občas je tam nabídka na líhnutí.
Já jsem loni líhla jednomu chovateli křepelky čínské, ale teda dalo mu to hodně přemlouvání. Ještě že zabírají tolik málo místa.

27.3.2021 11:11
jo012810

XXX.XXX.101.35

petraodlesa napsal(a):

Nebydlím sice blízko, ale...Napište mi o jaká vajíčka se jedná-velikostně. Vše se dá nějak zařídit a vylíhnout. Poku ještě máte zájem, uveďte na sebe e-meil, abychom si ujasnili možnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík