Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2021 06:29

Dobrý deň, chovám kŕdeľ sliepok cca 30 kusov. Niektoré sú približne 2-3 roky staré + 1 3 roky starý kohút maransky medenokrkej. Sliepky znášajú všetko ok, ale čo ma zarazilo zo sliepky maransky sa mi postupne stáva kohút. Aspon vizuálne. Narástol jej väčší hrebeň, predlžujú sa jej chvostové perá, skáče a snaží sa oplodňovať sliepky dokonca včera kikirákal/-a a začína zvádzať súboje s kohútom. Stalo sa Vám niekomu niečo podobné? Samozrejme som si na 100% istý že to je sliepka, aspoň sa tak narodila a dva roky normálne znášala vajíčka a zrazu toto. Prikladám foto.
Ďakujem

26.3.2021 07:26
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Stalo sa viacerým, prednedávnom sa tu o tom písalo - 1-2 mesiace.

Každopádně do polievky - vajcia už znášať nebude, akurár otravovať a užierať krmivo. Ale pekný kohútik z nej vyrástol. Samozrejme neplodný.

26.3.2021 09:10

Ďakujem za odpoveď veru cez víkend pôjde asi na vývar:) Lebo už sa s kohútom dosť bijú, sranda babka ju volá Mužatka:)

26.3.2021 11:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ďakujem za odpoveď veru cez víkend pôjde asi na vývar:) Lebo už sa s kohútom dosť bijú, sranda babka ju volá Mužatka:)

My jsme si jednou jednu takovou hybridku nechali a to bylo panečku přátelství nejlapší slepičí trans mazel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík