Lieky pre choré kurčatá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2021 18:58
didibakachan

XXX.XXX.96.2

Dobrý deň,
pár kuriatok mi začalo kýchať a pri dýchaní majú otvorený zobáčik. Asi ide o nejaké nachladnutie, aj keď ich máme stále doma pod lampu.
Aký liek by ste mi odporučili na preliečenie? Kuriatka sú životaschopné, pekne papajú a utekajú, nemám dôvod ich hneď masakrovať.
Ďakujem za rady.

7.4.2021 08:17
petraodlesa

XXX.XXX.40.118

Napadá mě, co prašná podestýlka?

7.4.2021 08:39
Meelek

XXX.XXX.14.99

didibakachan napsal(a):
Dobrý deň,
pár kuriatok mi začalo kýchať a pri dýchaní majú otvorený zobáčik. Asi ide o nejaké nachladnutie, aj keď ich máme stále doma pod lampu.
Aký liek by ste mi odporučili na preliečenie? Kuriatka sú životaschopné, pekne papajú a utekajú, nemám dôvod ich hneď masakrovať.
Ďakujem za rady.

Chtělo by to zajít k veterináři. Obvodakovi taky nevolate, že Vás bolí hlava a máte kašel a ať Vám napíše Codein. Taky už jsem tam byl se slepicí. Všichni v čekárně měli velikou srandu mimo mě. Protože se slepicí se na veterinu moc nechodí. A trocha pravdy na tom je. Od ty doby viditelně nemocný dávám bokem, polomrtvý zabijim a mrtvý hazu jiný havěti.

Třeba mě teď slzí oči, spouští se mi rýma a ztěžka se mi dýchá. No. A, a, a co se mnou je? Víte? Nevíte, jen si to myslíte. A vono nic.. Jen mám špatnej multitasking bez ranního kafe a připálil jsem topinky.

7.4.2021 09:15
honzapm

XXX.XXX.134.34

V tomto případě kuřata vyndavala ze skořápek
(což jsme jí tu v minulosti nedoporučili).
Je logické, že problémy budou.
I to by měl zvěrolékař vědět, až k němu půjde.

7.4.2021 13:31
začátek

XXX.XXX.4.22

LIKVIDOVAT NELÉČIT,STEJNĚ TO BUDOU HAVARÁCI.

Přidejte reakci

Přidat smajlík