Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Dneska jsem prosvěcovala husí vejce, je to 10 - 12 den a zárodek jakoby byl nalepený podélně na stěně vajíčka.
Nevím zda je to již mrtvý zárodek nebo chvíli počkat.
Může mi prosím někdo poradit?
Předem děkuji. Přikládám foto.
Děkuji za informace. Dívala jsem se na Vaše stránky. Máte dobré zkušenosti s Vlaškami?, jsou to krásné slepice. Právě já už nechci hybridy, nechám je ale dožít a donosit, mají se u nás dobře, veliký výběh atd.. A chci si pořídit čistokrevné slepice. Uvažovala jsem nad zlatými kropenkami a nebo těmi Vlaškami.. Co byste mi doporučil?
Chaloupka u lesa
napsal(a):
Děkuji za informace. Dívala jsem se na Vaše stránky. Máte dobré zkušenosti s Vlaškami?, jsou to krásné slepice. Právě já už nechci hybridy, nechám je ale dožít a donosit, mají se u nás dobře, veliký výběh atd.. A chci si pořídit čistokrevné slepice. Uvažovala jsem nad zlatými kropenkami a nebo těmi Vlaškami.. Co byste mi doporučil?
Honzapm je Vlaškový král, toho se ptát je zbytečné... Vlašky snášejí více vajec než kropenky. Srovnatelně s hybridami. Potud výtěžnost. Češky rády zanášejí, jak se tu píše. Plaché jsou obě plemena. Vzhled je osobní vkus, každému se líbí něco jiného.
Zkuste to i to, uvidíte. Je to někdy na pár let, zjistit své oblíbené plemeno. Já hlasuju za vlašky 👍
kaluga.

XXX.XXX.112.238
Černý vnitřek u nasadového vejce hus .Co to znamená?