Co je potřeba k rozmnozeni kachen

Kachna divoká
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Cubik

7.4.2021 13:41
Cubik

XXX.XXX.39.40

Dobrý den.
Chci se zeptat jak rozmnožit tuto kachnu, protože už se dlouho snažím, aby měla vajíčka a pořád nic mám kachnu i kačera.
Děkuji.

7.4.2021 13:53
Meelek

XXX.XXX.14.99

Cubik napsal(a):
Dobrý den.
Chci se zeptat jak rozmnožit tuto kachnu, protože už se dlouho snažím, aby měla vajíčka a pořád nic mám kachnu i kačera.
Děkuji.

Zdravím, pomohla mi ranní a vecerni masáž kloaky. Snesla pak (díky uvolněným svalům) i dvě za den. Chce však dodržet pravidelnost a vydržet aspoň měsíc než se dostaví výsledky. Hodně zdaru.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2021 13:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

A kačer kachnu páří? Vodní plochu (jakoukoliv) máte?

7.4.2021 14:03
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Meelek napsal(a):
Zdravím, pomohla mi ranní a vecerni masáž kloaky. Snesla pak (díky uvolněným svalům) i dvě za den. Chce však dodržet pravidelnost a vydržet aspoň měsíc než se dostaví výsledky. Hodně zdaru.

😂😂😂to by bylo,aby to nezabralo..!

7.4.2021 15:58
OlafV

XXX.XXX.3.141

Meelek napsal(a):

Masážním strojkem nebo ručně?

8.4.2021 08:53
Meelek

XXX.XXX.14.99

OlafV napsal(a):
Masážním strojkem nebo ručně?

:). Upřímně, taky mivam blbý otázky, když něco neznám..,ale tohle bylo moc. A vyčítám si v duchu, že jsem "já blbe.c" ryl tak rychle a pak tu cetl. Takovýhle otázky mám pak celý den před očima s představami, že si zase někdo koupil kachny do paneláku..., Objednal jim pemprsky z Aliexpressu a nedaří se mu chov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík