Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2021 09:27
Zuzka2

XXX.XXX.32.64

Ahoj, jen jsem chtěla upozornit na podvodníka. Chtěla jsem koupit tuto lihen Puisor. Do zaslání peněz komunikace v pořádku. Po zaslání peněz už nereaguje. Když mu psala dcera, normálně ji oznámil že je lihen volná, a napsal cenu! Dejte si pozor, ať taky nenaletite.
Případně jestli už jste bohužel naletela stejně jako já, budu ráda, když mě kontaktujte a podáme trestní oznámení společně. KobrlovaZ@seznam.cz

30.4.2021 14:58
petraodlesa

XXX.XXX.3.218

Ono je lepší si nechat poslat zboží na dobírku... solidní firma či soukromník s tím nemá problém.

30.4.2021 16:10
reznade

XXX.XXX.216.38

Zuzka2 napsal(a):
Ahoj, jen jsem chtěla upozornit na podvodníka. Chtěla jsem koupit tuto lihen Puisor. Do zaslání peněz komunikace v pořádku. Po zaslání peněz už nereaguje. Když mu psala dcera, normálně ji oznámil že je lihen volná, a napsal cenu! Dejte si pozor, ať taky nenaletite.
Případně jestli už jste bohužel naletela stejně jako já, budu ráda, když mě kontaktujte a podáme trestní oznámení společně. KobrlovaZ@seznam.cz

Taky jsem právě o ní uvažovala, jenže mě by nenapadlo nechat si ji poslat. Jsem zvyklá pro věci jezdit pokud to není z eshopu a bylo to trochu z ruky a taky jsem myslela že už bude určitě pryč a to bylo 2 týdny zpátky. Tak nevím pokud pán podvádí jak by to udělal při osobním převzetí.

30.4.2021 22:38
Meelek

XXX.XXX.14.56

Mě už by pošel přidezřelej podle tý chčeštiny.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2021 09:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Meelek napsal(a):
Mě už by pošel přidezřelej podle tý chčeštiny.

Takových příspěvků je tady na ifauně více, v diskuzi i v inzerci. Ne všechny jsou od podvodníků - někdo se uklepne, někdo neví, někomu je jedno, že píše s hrubkami.

Přidejte reakci

Přidat smajlík