Co se starým slepičím výběhem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

vafliik

5.5.2021 17:15
vafliik

XXX.XXX.235.144

Zdravím všechny zkušené chovatele.

Přesunul jsem slepice do scela nového výběhu a teď přemýšlím, jak nejlépe zlikvidovat ten starý. Jde mi například o využitelnost hlíny (spíše bahna) nasáklé slepičím trusem.
Na místě starého výběhu by měl být normální trávník, chci tedy současný binec nějak stáhnout a ... a to právě nevím :)
Rovnou na kompost? Nebo musím projít oním procesem "hašení" slepičího trusu v kýbli s vodou, aby byl využitelný jako hnojivo ...

Budu rád za jekékoliv tipy. Díky!

5.5.2021 22:32
honzapm

XXX.XXX.134.34

Je to velice jednoduché. Není potřeba vůbec nic vymýšlet, natož vyvážet.

6.5.2021 00:37
Juraj_Kafka

XXX.XXX.54.2

vafliik napsal(a):
Zdravím všechny zkušené chovatele.

Přesunul jsem slepice do scela nového výběhu a teď přemýšlím, jak nejlépe zlikvidovat ten starý. Jde mi například o využitelnost hlíny (spíše bahna) nasáklé slepičím trusem.
Na místě starého výběhu by měl být normální trávník, chci tedy současný binec nějak stáhnout a ... a to právě nevím :)
Rovnou na kompost? Nebo musím projít oním procesem "hašení" slepičího trusu v kýbli s vodou, aby byl využitelný jako hnojivo ...

Budu rád za jekékoliv tipy. Díky!

zrejt, jak ukazují snímky výše, a nejlépe osít něčím melioračním, hořčicí, ovsem... hrachem... vše jde zarejt znova na zeleno, nebo nechat si hrách pro sebe...... nebo jen povápnit.

vafliik

6.5.2021 14:49
vafliik

XXX.XXX.235.144

Parada, diky moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík