vafliik

XXX.XXX.235.144
Zdravím všechny zkušené chovatele.
Přesunul jsem slepice do scela nového výběhu a teď přemýšlím, jak nejlépe zlikvidovat ten starý. Jde mi například o využitelnost hlíny (spíše bahna) nasáklé slepičím trusem.
Na místě starého výběhu by měl být normální trávník, chci tedy současný binec nějak stáhnout a ... a to právě nevím :)
Rovnou na kompost? Nebo musím projít oním procesem "hašení" slepičího trusu v kýbli s vodou, aby byl využitelný jako hnojivo ...
Budu rád za jekékoliv tipy. Díky!
Je to velice jednoduché. Není potřeba vůbec nic vymýšlet, natož vyvážet.
vafliik
napsal(a):
Zdravím všechny zkušené chovatele.
Přesunul jsem slepice do scela nového výběhu a teď přemýšlím, jak nejlépe zlikvidovat ten starý. Jde mi například o využitelnost hlíny (spíše bahna) nasáklé slepičím trusem.
Na místě starého výběhu by měl být normální trávník, chci tedy současný binec nějak stáhnout a ... a to právě nevím :)
Rovnou na kompost? Nebo musím projít oním procesem "hašení" slepičího trusu v kýbli s vodou, aby byl využitelný jako hnojivo ...
Budu rád za jekékoliv tipy. Díky!
zrejt, jak ukazují snímky výše, a nejlépe osít něčím melioračním, hořčicí, ovsem... hrachem... vše jde zarejt znova na zeleno, nebo nechat si hrách pro sebe...... nebo jen povápnit.
vafliik

XXX.XXX.235.144
Parada, diky moc